Farkasházi Réka a családja nélkül ünnepelte születésnapját
Farkasházi Réka a napokban ünnepelte 33. születésnapját, nem mindennapi körülmények között.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindenki szereti hatalmas csinnadrattával megünnepelni a születésnapját, vannak, akiknek ez a nap sem különbözik a többitől.

Ezúttal nem Réka főzött, mint a Vacsoracsatában, hanem őt kényeztették

Aki azonban kétgyermekes anyuka, az nagyon is tudja értékelni, ha az év egy napján igenis őt kényeztetik, és nem kell mosatlan edényekkel és sáros nadrágokkal bajlódnia. Valószínűleg ilyen megfontolásból kerekedett fel Farkasházi Réka is, hogy igazán különleges körülmények között ülje meg szülinapját.

Szülinap a barátnőkkel

A színésznő augusztus 16-án töltötte be 33. életévét, és amint az RTL Klub Reflektor című műsorából kiderült, ez alkalomból nem szégyellt hátrahagyni csapot-papot.

Fogta legkedvesebb barátnőit, és egészen szülővárosáig, Ceglédig utaztak, hogy egy wellness-szállóban pihenjék ki a fáradalmakat.

- Ez a nap gyerekek, férjek és anyukák nélkül csak rólunk szól, és szerintem megérdemeljük, hogy egy kicsit kényeztessenek minket - mesélte a Reflektornak.

Egyedi ajándékok

Természetesen Réka egyik legjobb barátnője, Ábel Anita sem hiányozhatott a szülinapról. A Szomszédok egykori sztárja egy buddhista imaláncot ajándékozott Rékának, hogy segítse a pozitív gondolkodásban.

Mint az ünnepelt elmesélte, bizonyosan jó hasznát veszi az ajándéknak, hiszen önbizalom tekintetében nincs túl jól ellátva. Ezért aztán gyakran előfordul, hogy nem tudja felhőtlenül élvezni az élet adta jó pillanatokat, mert olyankor máris azon aggodalmaskodik, csak rossz jöhet azután.

Pedig igazán felesleges az aggódása: a karrierje rendben, és a családja is odavan érte. Édesapja - Farkasházi István Bessenyei-díjas népművelő - például egy igazi ereklyével ajándékozta meg: több évtizeddel ezelőtt sikerült megszereznie Ruttkai Éva autogramját, a féltve őrzött kincset pedig most lányának adta.

Az ajándékozás után jöhetett a várva várt wellness, ami igazi felüdülés volt számukra. Bár kint éppen tombolt a vihar, Réka és barátnői koktéllal a kezükben adták át magukat a felhőtlen kikapcsolódásnak.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük