Farkasházi Réka karácsonykor tudta meg, hogy kislánnyal várandós
Farkasházi Réka negyvenévesen harmadszorra lesz anya.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkasházi Réka december elején a blogjában jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós. A Barátok közt egykori Kertész Mónikája már azt is tudja, hogy negyvenévesen kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. Szenteste az egész család egyszerre értesült a fejleményről, mesélte a FEM3 Caféban

- Karácsony este ezzel leptük meg a családot és magunkat is, hisz mi sem tudtuk a baba nemét. Már lehet azt kérni, hogy a vizsgálat eredményét ne mondják el, hanem e-mailben írják meg. A levél egy barátnőmhöz ment, aki megrendelt egy tortát karácsonyra. Miután megtörtént a nagy ajándékozás, a vacsora, behoztuk a tortát, és a nagyszülőkkel, a dédnagymamával és a két gyerekkel együtt tudtuk meg, hogy kislány lesz.

farkashazi-reka
Fotó: FEM3 Café

- A férjemmel felvágtuk a tortát, és a töltelék rózsaszín volt. Hát az óriási volt! A nagyszülők nem is tudták, hogy mire készülünk, a gyerekek pedig meg már nem bírtak magukkal. Anyukám nem is értette, hogy miután megkaptak minden ajándékot, miért ilyen izgatottak - osztotta meg az élményt a nézőkkel. 

Farkasházi Rékának a babavárás miatt már egy-két szerepet le kellett adnia, de januárban még játszik színházban. Harmadik gyermeke a nyár elején érkezik.  

Ezt is szeretjük