Falusi Mariann fogyása képekben
Falusi Mariann egy zsírégető klubhoz csatlakozva közel 30 kilótól szabadult meg.

Dia

 	125,9 kilóról indult 	125,9 kilót mutatott a mérleg, amikor Falusi Mariann úgy döntött, megszabadul túlsúlyától, és belépett egy zsírégető klubba. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Falusi Mariann »

125,9 kilóról indult

125,9 kilót mutatott a mérleg, amikor Falusi Mariann úgy döntött, megszabadul túlsúlyától, és belépett egy zsírégető klubba.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Falusi Mariann »

Fotó: Redlemon

Dia

 	Bátran belevágott 	- Nem félek attól, hogy megváltozna az egyéniségem attól, ha lefogynék, ugyanis az a belső harmóniától függ. Ez hordozza magában azokat a jegyeket, amelyek meghatározzák az embert, és ezek megváltoztathatatlanok. Ami ezt kívülről körülveszi, az a nem mindegy. Ha ez a külső burok már a teljesítményed rovására van, az hatalmas probléma. Ezért döntöttem úgy, hogy lefogyok - vallotta.

Bátran belevágott

- Nem félek attól, hogy megváltozna az egyéniségem attól, ha lefogynék, ugyanis az a belső harmóniától függ. Ez hordozza magában azokat a jegyeket, amelyek meghatározzák az embert, és ezek megváltoztathatatlanok. Ami ezt kívülről körülveszi, az a nem mindegy. Ha ez a külső burok már a teljesítményed rovására van, az hatalmas probléma. Ezért döntöttem úgy, hogy lefogyok - vallotta.

Fotó: Redlemon

Dia

 	Mínusz 15 kiló 	Falusi Mariann három hónap alatt 14,5 kilótól szabadult meg, a fogyásnak köszönhetően sokkal jobban bírja a fizikai terhelést, mint korábban. 	Kapcsolódó cikk: 	Falusi Mariann leletei nem várt eredményt hoztak »

Mínusz 15 kiló

Falusi Mariann három hónap alatt 14,5 kilótól szabadult meg, a fogyásnak köszönhetően sokkal jobban bírja a fizikai terhelést, mint korábban.

Kapcsolódó cikk:
Falusi Mariann leletei nem várt eredményt hoztak »

Fotó: Redlemon

Dia

 	Csalással vádolták 	Az énekesnőt sokat megvádolták, hogy csalással fogy, ám ő cáfolta a rosszindulatú pletykákat. 	– Nincs gyomorgyűrűm, nem szedek sem étvágycsökkentőket, sem gyógyhatású készítményeket, sem táplálék-kiegészítőket, zsírleszíváson sem jártam, és különböző fogyasztókezeléseket sem próbáltam ki. Egyszerűen csak tartom magam a diétámhoz – árulta el. 	Kapcsolódó cikk: 	Falusi Mariann nem szégyelli az igazságot »

Csalással vádolták

Az énekesnőt sokat megvádolták, hogy csalással fogy, ám ő cáfolta a rosszindulatú pletykákat.

– Nincs gyomorgyűrűm, nem szedek sem étvágycsökkentőket, sem gyógyhatású készítményeket, sem táplálék-kiegészítőket, zsírleszíváson sem jártam, és különböző fogyasztókezeléseket sem próbáltam ki. Egyszerűen csak tartom magam a diétámhoz – árulta el.

Kapcsolódó cikk:
Falusi Mariann nem szégyelli az igazságot »

Fotó: Redlemon

Dia

 	Fél év alatt 22 kiló 	Túlteljesítette célkitűzését Falusi Mariann, aki elhatározta, egy év alatt szabadul meg 40 kilótól,de annyira belelovalta magát a diétázásba, hogy öt hónap alatt fogyott 22 kilót. Ezért a zsírégető klub, amelyhez csatlakozott, eltiltotta őt egy hónapra a további fogyókúrától, hogy egészséges maradjon és a bőre is bírja a további diétázást. 	Kapcsolódó cikk: 	Falusi Mariannal olyan hírt közöltek, amire nem számított »

Fél év alatt 22 kiló

Túlteljesítette célkitűzését Falusi Mariann, aki elhatározta, egy év alatt szabadul meg 40 kilótól,de annyira belelovalta magát a diétázásba, hogy öt hónap alatt fogyott 22 kilót. Ezért a zsírégető klub, amelyhez csatlakozott, eltiltotta őt egy hónapra a további fogyókúrától, hogy egészséges maradjon és a bőre is bírja a további diétázást.

Kapcsolódó cikk:
Falusi Mariannal olyan hírt közöltek, amire nem számított »

Fotó: Redlemon

Dia

 	100 alá ment 	Kitartásának köszönhetően április végén már 98,1 kilót mutatott a mérleg, aminek azért is örült annyira az énekesnő, mert legutóbb 20 éve volt 100 kiló alatt. 	Kapcsolódó cikk: 	Nézd meg, mennyit fogyott! Falusi Mariann már közel 30 kilót ledobott »

100 alá ment

Kitartásának köszönhetően április végén már 98,1 kilót mutatott a mérleg, aminek azért is örült annyira az énekesnő, mert legutóbb 20 éve volt 100 kiló alatt.

Kapcsolódó cikk:
Nézd meg, mennyit fogyott! Falusi Mariann már közel 30 kilót ledobott »

Fotó: Redlemon

Dia

 	Több ruhaméretet fogyott 	- A 100 kiló feletti embereket kövérnek szokták nevezni. Így ez alatt a súly alatt már nekem is van esélyem arra, hogy ne a kövérek közé tartozzak. Nagyon jó érzés erre gondolni, még jobban feldob. Ott tartok, hogy előbb-utóbb meg is kell válnom a régi ruháimtól, mert már mindenhez övet kell vennem - árulta el a büszke énekesnő.

Több ruhaméretet fogyott

- A 100 kiló feletti embereket kövérnek szokták nevezni. Így ez alatt a súly alatt már nekem is van esélyem arra, hogy ne a kövérek közé tartozzak. Nagyon jó érzés erre gondolni, még jobban feldob. Ott tartok, hogy előbb-utóbb meg is kell válnom a régi ruháimtól, mert már mindenhez övet kell vennem - árulta el a büszke énekesnő.

Fotó: Redlemon

Dia

 	A Nagy Duett színpadán 	Falusi Mariann kirobbanó formáját A Nagy Duett színpadán is megmutatta, ahol Árpa Attilával igazi energiabombaként robbantak estéről estére. Bár a végső döntő előtti adásban a zsűritől mindkét produkciójukra maximális pontszámot kaptak, végül a nézők szavazatai alapján nekik kellett búcsút inteni a műsornak. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezért kellett távoznia Árpa Attilának A Nagy Duettből »

A Nagy Duett színpadán

Falusi Mariann kirobbanó formáját A Nagy Duett színpadán is megmutatta, ahol Árpa Attilával igazi energiabombaként robbantak estéről estére. Bár a végső döntő előtti adásban a zsűritől mindkét produkciójukra maximális pontszámot kaptak, végül a nézők szavazatai alapján nekik kellett búcsút inteni a műsornak.

Kapcsolódó cikk:
Ezért kellett távoznia Árpa Attilának A Nagy Duettből »

Fotó: TV2/Sajtószoba
Ezt is szeretjük
Fotó: