Bódi Sylvi miatt jól összeugrottak a valóságshow sztárjai
Bódi Sylvi alaposan megkeverte a lapokat az Exek az édenben tegnapi adásában.

exek-az-edenben-18-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben csütörtök esti adásának elején a játékosoknak alig volt idejük az ébredés után összeszedni magukat, a tablet ugyanis már korán megszólalt. Egy felhívást kaptak: meg kellett rendezniük a Mr. és Mrs. Herkules nevű válogatót, melynek keretén belül mindenkinek egy 60 másodperc hosszúságú body building bemutatót kellett tartania lehetőleg minél több izomcsoport megmozgatásával. "A győztesek az egész csapatot megjutalmazhatják", ilyen sejtelmesen hangzott az üzenet vége.

A pasiknak könnyebb dolguk volt, hiszen csak meg kellett feszíteniük dagadó izmaikat, csak Tamás viccelte el produkcióját a többiek legnagyobb derültségére. Senkinek sem okozott akkora meglepetést, hogy az edzőként dolgozó és a legjobban kisportolt testű Csaba kapta a fiúk közül a legtöbb pontot. A csajok is odatették magukat, Zsuzsi például twerkelt, ám még a vadító fenékrázás is kevés volt a győzelemhez, a legtöbb ponttal ugyanis Franciskát jutalmazták a lányok közül.

Amint véget ért a Herkulesek versenye, a tablet másodszor is zenélni kezdett: a győztesek, Franciska és Csaba dönthették el, hogy ketten eszik meg a jutalmul kapott jégkrémeket, vagy megosztják a többiekkel. Természetesen egyikük sem volt önző, ezért aztán mindenkinek jutott a finom desszertből, de Berninek nem ízlett az édesség, fanyalgásával pedig sikerült is megint kiakasztania Zsuzsit.

A csajok tényleg összeesküdtek Tamás ellen?

A tablet ezek után sem hagyta őket sokáig pihenni, a harmadik üzenetből ugyanis megtudták, hogy ezúttal a csajok hagyhatják el a villát. Indulás előtt Franciska titokban még megsúgta Milánnak és Csabának, hogy az esti kiszavazáson a csajok Tamás kiejtésére készülnek, aki erről a gonosz és alattomos tervről mit sem sejtett.

A lányok útja egy hangulatos indonéz masszázs- és szépségszalonba vezetett, ahol Berni megpróbálta tisztázni a közte és Zsuzsi között feszülő ellentétet, de hiába, mert nem jutottak közös nevezőre. Mindeközben a fiúknak sem kellett sokáig tétlenül ülniük a nappaliban, a negyedik üzenet ugyanis arra szólította fel őket, hogy ők is hagyják el együtt a villát. A strandra mentek, ahol a csobbanás helyett inkább négy indonéz sráccal fociztak a homokban.

Egyre jobban frusztrálta őket a közelgő kiszavazás

A lányok hazatérve teljesen beparáztak, mivel a fiúk nyomtalanul eltűntek a villából. Először arra gyanakodtak, hogy csak szórakoznak velük, és csak azok után tudtak mindannyian végleg megnyugodni, miután felbukkantak a srácok. A tableten ekkor kapták meg a negyedik üzenetet, melynek tartalma nem okozott akkora meglepetést: fel kellett készülniük az esti kiszavazásra, melynek végén ezúttal az egyik pasinak kellett azonnal hazautaznia.

Egyre nagyobb feszültség nehezedett mindenkire az ötödik kiszavazás miatt, amit este Zsuzsi nyitott meg, aki Csaba nyakába tette a virágfüzért, mivel tiszteletlennek érezte a viselkedését, miután megérkezett Bali szigetére. Franciska és Berni is Csabát választotta, akinek ezzel véget is ért a játék. Csabát érezhetően megrázta a kiesése, és csak annyit mondott csalódottan, hogy elfogadja a lányok döntését, majd a búcsúzás után emelt fővel készült távozni, de Bódi Sylvi még nem engedte el.

Bódi Sylvi alaposan megkavarta a lapokat

- Csaba, a döntő előtti hét utolsó kiesője lettél. Mi lenne, ha egy kicsit megbolygatnád a szálakat a villában. Van előtted két doboz. Az egyikben fiú-, a másikban lánynevek vannak. Arra gondoltam, hogy kihúzhatnád, hogy mostantól kezdve ki kivel aludjon együtt - kérte fel a feladatra Csabát, aki nem ellenkezett.

A véletlennek köszönhetően sikerült is átrendeznie a viszonyokat a villában Csabának, hiszen Norbi új párja Berni, Milán új hálótársa pedig Zsuzsi lett, Tamás viszont egy szobában maradhatott Franciskával. A tablet ötödik üzenetét éjszaka kapták meg, a hangfelvételből pedig megtudták, hogy kinek hová kell átköltöznie. Zsuzsi rögtön padlót fogott, amikor világossá vált számára, hogy hamarosan Berni fog ott aludni a párja mellett, és elviharzott. Norbi azonnal utána ment, de minden igyekezete ellenére nem tudta megbékíteni.

Ezt is szeretjük