Sírva pakolt össze az Exek az édenben bombázója - Összeesküdtek ellene a többiek
A negyedik kiszavazás után már csak nyolcan maradtak versenyben.

exek-az-edenben-14-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kezdődött jól Barbi számára a csütörtöki nap az Exek az édenben luxusvillájában, mivel a szerdai váratlan kiszavazáson Geri nyakába tette az utolsó virágfüzért, amivel kiejtette őt a versenyből. Barbi könnyek között mesélte el, hogy a bűntudat miatt nagyon rosszul aludt az éjszaka, mivel úgy érezte, hogy hátba támadta azt az embert, akire számíthatott a villában.

A közelgő esti kiszavazás alaposan rányomta a bélyegét mindenki hangulatára. A kirekesztett Tamás félresikerült manőverei miatt mostanra teljesen elszigetelődött a többiektől. A bizalmatlanság és a kételyek senkit sem hagytak nyugodni, a feszült spekulálások közepette pedig mindenki azt találgatta, hogy vajon ki paktált le kivel a túlélés érdekében.

A pasik többsége Andit szerette volna kiejteni, de Barbi neve is felmerült több alkalommal az ideges taktikázások során. A legnagyobb nyomást Norbinak és Milánnak kellett elviselnie, mivel Norbi az öccse életére is megesküdött, hogy nem ejti ki Andit. Milán pedig amiatt gyötrődött, mivel megígérte az exbarátnőjének, hogy nem fogja alattomosan hátba támadni.

A vízben kellett balettozniuk

A szorongással teli délelőttön ekkor szólalt meg először a tablet: ezúttal egy vizes balettversenyen kellett összemérniük a tudásukat, a felhívás értelmében pedig mindenkinek egy legalább egyperces produkciót kellett bemutatnia a lehető legtöbb mutatvánnyal. A lányok a fiúkat, a pasik a csajokat pontozták, a két győztes jutalma pedig egy randevú volt egy finom vacsorával.

Miután a játékosok mind bemutatták kecses vagy vicces mutatványaikat, gyorsan összeszámolták a kapott pontokat. A lányok közül Norbi, a fiúk közül pedig Zsuzsi győzött, ezért ők ketten mehettek incselkedni. Útjuk egy meseszép étterembe vezetett, ahol először arról beszélgettek, hogy Norbi kinek a nyakába tegye majd a virágfüzért. Borozgattak is közben, az alkohol hatására pedig úgy tűnt, hogy Zsuzsi végre megbocsátott Tamásnak.

Könnyes dráma a kiszavazáson

A villában ekkor másodszor kezdett zenélni a tablet, a frissen érkezett üzeneteben pedig ez állt: "A randin az alábbi mondat hangzott el: én Bernit nem akarom kint látni." Érthető, hogy Berninek jólesett ez a vallomás, de Tamás még nála is jobban örült neki, hiszen az előző napi műbalhéjuknak tényleg meglett az eredménye: a többieket félrevezetve sikerült Bernit bebiztosítaniuk. Miután Norbi és Zsuzsi visszaértek a randiról, a tablet harmadszor is megszólalt, és arra kérte a játékosokat, hogy készüljenek fel a kiszavazásra, melynek végén ezúttal az egyik lánytól kell majd búcsút venniük.

Csaba kezdte meg a valóságshow negyedik kiszavazását: ő Barbi és Berni között hezitált, és végül Bernit választotta, mivel vele beszélt a legkevesebbet. Másodikként Norbi következett, aki korábbi ígéretét megszegve Andi nyakába tette a virágfüzért, amitől még a könnye is kicsordult. Norbi után Tamás került sorra, aki Barbit választotta, mivel őt ismerte meg a legkevésbé. Utolsóként Milán lépett a lányok elé, aki elmondta, hogy két napja alig aludt, mivel hárman is gőzerővel próbálták befolyásolni.

Milán majdnem elsírta magát, mielőtt exbarátnője, Andi nyakába tette a negyedik virágfüzért. Andi ekkor még jobban zokogni kezdett, és csak annyit mondott csalódottan: "Azt hittem, hogy tisztán látok, és segíthetek nekik, de nem volt bennem rosszindulat." Mindössze két szavazaton múlt a kiesése, de az összeesküvések és fondorlatok hálójába ragadva végül neki kellett összepakolnia, és elhagynia Bali szigetét.

Két hét van már csak hátra a valóságshow-ból, Andi kiesésével pedig nyolcan maradtak versenyben. Andi sírva búcsúzott el a többiektől, de Milánt nem volt hajlandó megpuszilni, mielőtt hazaindult volna. "Srácok, ma estére meghalt a buli", jelentette ki Tamás, majd feltette a kérdést, hogy akkor most ki kivel is alszik. Elkezdődött a végjáték, a versenyzők pedig aludni tértek.

Ezt is szeretjük