Becsavarodott a féltékenységtől a magyar valóságshow bombázója - Mindenkit kiakasztott
Egyre nehezebben bírják a feszültséget a játékosok Bali szigetén.

exek-az-edenben-19-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utolsó héten már csak hatan maradtak Bali szigetén az Exek az édenben játékosai közül, akik mindannyian egyre feszültebbek, hiszen megállíthatatlanul közeledik a finálé, melynek végén kiderül, hogy melyik páros nyeri meg a VIASAT3 áprilisban indult valóságshow-ját - és persze ezzel együtt a tízmillió forintot.

Múlt héten Csaba esett ki a kiszavazáson, ám mielőtt hazautazott volna, Bódi Sylvi kérésére alaposan átrendezte a viszonyokat a villában. Két dobozból kellett ugyanis kihúznia a lányok és fiúk neveit, hogy az utolsó héten ki kivel aludjon együtt a villában. A véletlennek köszönhetően Norbi új alvótársa Berni lett, ami jócskán megviselte Zsuzsit, még rémálmai is voltak az éjszaka, amit nem titkolt el párja elől.

Majmokat etettek

Délelőtt megérkezett a tableten az első üzenet: ezúttal Zsuzsi és Milán mehetett randizni. Útjuk a városba vezetett, ahol egy téren majmokat etettek, a kis szőrmókok pedig egészen felbátorodtak a tőlük kapott finom falatoktól, az egyikük még Zsuzsi vállára is felült. Eleinte féltek a négylábúaktól, de aztán hamar összebarátkoztak velük.

A villában ekkor másodszor is zenélni kezdett a tablet: egy másik páros, Franciska és Tamás is lehetőséget kapott, hogy egy kis időt töltsenek el kettesben odakint. Nem sokkal később megjött a harmadik üzenet is: Berni és Norbi is elmehettek randizni ahelyett, hogy a villában várják vissza magányosan a többieket.

Mindenki próbálta bebiztosítani magát

Tamás lovagolni vitte Franciskát, aki habár kiskora óta fél a lovaktól, mégis legyőzte rettegését, és bátran felpattant az egyik négylábú hátára. Együtt mentek a tengerpartra, Tamás pedig türelmesen segítette tanácsaival a lányt, mivel Franciska nem igazán tudta irányítani a saját lovát. Berni és Norbi a városban sétálgattak, majd beültek egy lovas kocsiba, és mentek vele egy kört, a nézelődés során Norbi pedig finoman kipuhatolta, hogy milyenek is az esélyei Berninél, ha Zsuzsival nem alakulnának túl jól a dolgai. 

A randevúról Zsuzsi és Milán értek vissza a leghamarabb a villába, de nem sok idejük maradt szusszanni, a tableten ugyanis újabb üzenetet kaptak: "A randin a következő hangzott el: működik a kémia? Hát elég csúnyán." Zsuzsit mindez nagyon rosszul érintette lelkileg és idegileg egyaránt, de ekkor még sikerült türtőztetnie magát. 

Zsuzsi alig lát a féltékenységtől

Miután Berni és Norbi is hazaértek, Zsuzsi azonnal szembesítette őket a randijukon elhangzott mondattal, ők pedig nem tagadtak le semmit. Az egyre frusztráltabb Zsuzsi ezek után felhívta a szobájába Norbit, majd sírás közepette szembesítette saját fájdalmával és csalódottságával, Norbi azonban nagyon idegesen reagált Zsuzsi féltékenységére, és néhány perc múlva magára hagyta a magát megalázottnak érző lányt.

- Zsuzsi több napja féltékenykedik, ezzel engem ki lehet kergetni a világból, és borzasztóan taszít - mondta Norbi, aki azt sem tagadta le, hogy egyáltalán nem táplál olyan komoly érzéseket Zsuzsi iránt, mint fordítva.

A tablet ekkor megint zenélni kezdett: a játékosok este egy közös tengerparti kiruccanáson vehettek részt, ahol megünnepelhették, hogy eljutottak idáig. Milán próbálta megnyugtatni Zsuzsit, és arra kérte, hogy most már szedje össze magát, Tamás pedig azt tanácsolta Norbinak, hogy szerinte Bernit hódítsa meg, és vele menjen a döntőbe, mivel Zsuzsi számára a nyereménynél sokkal fontosabbak a saját érzelmei.

Miután leszállt az este, mind a hatan a tengerpartra mentek, ahol indonéz néptáncosok vártak rájuk, de az elfojtott feszültség miatt egyikük sem tudott igazán felszabadulni. Azért beültek egy étterembe vacsorázni, ahol egyre keményebben kezdték kóstolgatni egymást, a hangulatuk ezért aztán pillanatok alatt hamar igencsak felpaprikázottá vált, és végül keserű szájízzel tértek vissza a villába. Zsuzsi elalvás előtt még bocsánatot kért Norbitól viselkedése miatt, ám ez nem igazán hatotta meg őt.

Ezt is szeretjük