Kis híján kizárták az Exek az édenben egyik játékosát - Eldurrant az agya
Egy váratlan kiszavazás miatt egy játékos tegnap hazautazott.

exek-az-edenben-13-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az éden keddi adásában ezúttal Zsuzsi készült ki a legjobban a féltékenységtől, Geri egykori barátnője, Barbi pedig újonnan érkezett Bali szigetére, akinek rövid idő alatt sikerült is átrendeznie az erőviszonyokat a villában. A szerda esti adás egy váratlan vallomással kezdődött.

Tamás kijelentette, hogy mindenkiből elege van, és ha másnap a többiek hazaküldik Bernit, akkor ő is összepakol, és vele együtt lelép a szigetről. Berninek természetesen jólestek Tamás szavai, és úgy érezte, hogy komolyan is gondolja is ezt, de persze semmi ilyesmit nem vár el tőle.

Mindeközben Norbi igyekezett visszaszerezni Zsuzsi bizalmát, és mindent megtett azért, hogy ne veszítse el, többek között még arra is hajlandó volt, hogy örökre megszabaduljon Dia levelétől, amit a szeme láttára tépett össze. Zsuzsi meg is lepődött a látványos gesztuson, és nem rejtette véka alá, hogy nagyon jólesett neki a dolog.

Egyre feszültebb a hangulat a villában

A délelőtt feszült hangulatban telt: Norbi összerúgta a port Tamással, de Berni is kikészült, miután közölték vele, hogy szerintük mindenkit csak manipulál. Berni ezek után sírva szaladt Milánhoz, mivel nagyon fájt neki, hogy Tamás a kiesése esetén lecserélné őt Franciskára.

Te egy bábu voltál

- mondta neki Milán, miközben vigasztalni próbálta Bernit, akit szerinte az orránál fogva vezettek.

A villában nagyon elmérgesedett a helyzet a játékosok között, Norbi kiabált is Tamással, aki rossz pontot szerzett túlzott taktikázásával és őszintétlenségével. "Miért játszol két lyukra, ember?", szegezte Tamásnak a jogos kérdést Norbi, mivel képtelen megbízni benne, amióta Diát küldte haza két héttel ezelőtt a kiszavazáson. Az ebéd közben is veszekedtek, Tamás pedig hiába próbált szépíteni, úgy tűnt, hogy a többiek végleg leírták.

Ekkor szólalt meg először a tablet: ezúttal mindenki együtt mehetett a tengerpartra, de ami ott történt, arra egyikük sem volt eléggé felkészülve. A délután ugyanis önfeledt röplabdázással kezdődött, de alighogy belelendültek a játékba, feltűnt Bódi Sylvi, aki ezzel a mondattal nyitott: "Jól érzitek magatokat? Mert ez most szerintem véget ért." Először nem is értették, hogy miért mondta ezt, de aztán kiderült, hogy tízen jöttek, ám valaki innen már nem tér vissza a villába.

Zsuzsi majdnem elájult

Bódi Sylvi arra kérte őket, hogy mindenki a leggyengébb játékos nyakába helyezze a virágfüzért. Geri került sorra elsőként, aki szóhoz sem jutott a feszültségtől, és végül a nemrég érkezett Barbit választotta. Zsuzsi közben olyan rosszul lett az idegességtől a hőségben, hogy majdnem elájult, egy rövid időre meg is kellett szakítani miatta a váratlan kiszavazást. A pihenő után Berni következett, aki Milán nyakába tette a virágfüzért, Milán pedig Tamásnak adta a füzért.

Ezek után Franciska Bernit választotta, Zsuzsi és Andi Gerit, Norbi és Milán pedig Barbit. Utolsó előtti játékosként Tamás következett, aki Geri nyakába tette a virágfüzért, ezzel ő és Barbi került holtversenybe három-három szavazattal. A kiszavazást Barbi zárta, aki szintén Gerit választotta, és sírva-ölelve kért tőle bocsánatot, de már hiába: ezúttal Gerinek kellett hazautaznia.

A vacsora közben Norbi agya eldurrant, és majdnem rátámadt Tamásra, aki bunkó stílusával pillanatok alatt felidegesített mindenkit maga körül, de a többiek még időben lefogták, mielőtt tettlegességi fajult volna a helyzet, amiért pedig azonnal kizárták volna a játékból. Nem sokkal később megérkezett a harmadik üzenet a tableten: a lányok dönthették el, hogy melyik fiú foglalja el Geri alig kihűlt helyét Barbi ágyában, ők pedig Milánt választották. A kimerült játékosok egy ilyen nehéz nap után nem buliztak, hanem inkább nyugovóra tértek.

Ezt is szeretjük