Részegen pucérkodott az Exek az édenben játékosa - Kínosan leszerepelt
Az újonnan érkezett Alex már az első nap leszerepelt a többiek előtt.

exek-az-edenben-8-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben múlt hét csütörtöki adásában sor került a második kiszavazásra, melynek végén Diának kellett hazautaznia Bali szigetéről. A drámai végkifejlet után azonnal elszabadultak az indulatok a tűzfészekké változott villában, mert a megdöbbent és dühös játékosok képtelenek voltak feldolgozni a történteket.

A kedd esti epizód ott folytatódott, ahol az előző részben magukra hagytuk a versenyzőket: a nappaliban Zsuzsi durván összebalhézott Norbival, majd a sarokban kuporogva hangosan zokogni kezdett. 

Soha az életemben nem csalódtam ekkorát senkiben, mint most benne

- adott hangot fájdalmának Zsuzsi, mire Tamás kijelentette, hogy most aztán szépen levizsgázott mindenki. Legszívesebben Norbi is elsírta volna magát, de tartotta magát, mivel nem akarta kimutatni a többieknek, hogy mennyire elgyengült a csúnya veszekedés közben. A nap végére a srácok lába alól teljesen kicsúszott a talaj, de nem roppantak össze, ehelyett új taktikát eszeltek ki, hogy Norbi miként szerezze vissza a benne mélységesen csalódott Zsuzsit.

Másnap reggel Norbi azzal nyitott, hogy bocsánatot kért Tamástól, akinek nagyon jólesett ez a gesztus. A villában közben megszólalt a tablet: ezúttal Berni, Tamás és Gergő kapott lehetőséget, hogy kiruccanjanak egy kicsit, de egyikük sem volt eléggé felkészülve az újabb ex megérkezésére. A 22 éves Alex nem más, mint Berni volt pasija, aki Kecskemétről utazott a szigetre. Megtudtuk róla, hogy sportoló, és bosszúálló alkat, aki az első adandó alkalommal képes lesújtani, arról nem is beszélve, hogy még a csillagokat is le tudja hazudni az égről.

Az exszel a legjobb a szex

- mondta Alex, akinek határozott célja, hogy mielőbb visszahódítsa Bernit, aki nagyon meglepődött, de vegyes érzésekkel fogadta váratlan felbukkanását. A villában rögtön faggatni kezdték, hogy milyen jellegű is volt a viszonya Bernivel, amiről annyit árult el, hogy egy másik nő kavart be a képbe, emiatt szakítottak végül.

Mindeközben Norbi finoman megkörnyékezte Zsuzsit, és bűnbánóan azt mondta neki, hogy ő az egyetlen olyan párjelölt, akivel folytatni tudná a játékot. Zsuzsi azonban nem adta be a derekát, mivel képtelen volt benne megbízni azok után, hogy a legutóbbi kiszavazáson álnok módon hátba támadta. 

"Jó lenne veled együtt aludni", vallotta be Berninek Alex, aki egyáltalán nem örült annak, hogy egy másik expasija, Tamás is itt van a villában. Ekkor érkezett meg a tableten a második üzenet: új beköltözőként Alexnek el kellett döntenie, hogy kinek az oldalán akar este nyugovóra térni. Természetesen Bernit választotta, Tamásnak pedig elég rosszulesett, hogy ki kellett költöznie egykori barátnője mellől. 

A harmadik üzenetre sem kellett sokat várniuk: ezúttal Alex választhatta ki azt a lányt, akivel randizni szeretne menne, ő pedig másodszor is Bernire csapott le. A gyertyafényes tengerparti vacsora során Berni távolságtartóan viselkedett Alexszel, aki gőzerővel udvarolt neki, miközben nagy lendülettel igyekezett helyrehozni azt, amit a múltban elrontott.

A játékosok közül Geri feszült be a legjobban a  tegnapi epizódban, mivel a gyomra nem bírta elviselni a gondolatot, hogy Tamás vele és Franciskával akar egy ágyban aludni. "Geri kiakadt, mint a villanyóra", mondta a beszélgetésük után Tamás, aki mostanra újra megtalálta a közös hangot Norbival.

Csúnya vége lett az üvegezésnek

Ekkor érkezett a negyedik üzenetet, amiben az állt, hogy az este üvegezést kell játszaniuk. Oldott hangulatban kezdődött a játék: Alexnek meg kellett csókolnia Bernit, Norbi táncot lejtett Tamásnak, aztán meztelenül a medencébe ugrott, Milán pedig Berni előtt illegette magát. A hangulat egyre idővel forróbbá vált, hiszen Andi egzotikus tánca közben Alex nem bírt magával, és megfogta a mellét, Zsuzsi fenekéről pedig Norbinak kellett vizet lefetyelnie. 

A buli során Alex nagyon berúgott, de Geri segített rajta, annak ellenére is, hogy úgy érezte, Alexnek semmi keresnivalója ebben a játékban, ha ennyire nem tud mértéket tartani. Az alkoholtól elérzékenyült Milán a szobában Bernit fűzte, akinek jólesett a közeledése, a szesztől elbutult Alex viszont hamar kiborította. Alex ezért portyázni indult az éjszaka leple alatt, Andi szobájába keveredve pedig csak annyit mondott neki:

Téged dugnálak meg a legjobban.

Andinak azonban nem az esete Alex, aki azzal is sokkolta a többieket, hogy a nemi szervét mutogatta a lányoknak. "Nagyon durva volt, amit egész éjszaka művelt", mondta a kiábrándult Berni másnap reggel Milánnak, és egyetértettek abban, hogy Alexnek sikerült egyetlen nap alatt lejáratnia magát. "A kisfiút hazaküldjük?", tette fel a kérdést Franciska, akit egyébként nagyon szórakoztatott a szétesett Alex bohóckodása.

A délelőtt során a tablet is zenélni kezdett: Milán és Berni mehettek randevúzni, aminek mindketten nagyon örültek, és ezt nem is tudták leplezni a többiek előtt. Miután végre kettesben maradtak, Franciska és Tamás egy kis szexszel kezdték a napot, Norbi pedig nyíltan kiterítette a kártyáit Zsuzsinak, ám továbbra sem sikerült újra a bizalmába férkőznie.

Ezt is szeretjük