Ez a 19 éves bombázó őrjítette meg az Exek az édenben pasijait - Küzdenek érte rendesen
Két ex is alaposan átrendezte az erőviszonyokat a villában.

exek-az-edenben-2-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerda este nézhettük meg az Exek az édenben második részét, ami szintén bővelkedett a drámai és érzéki pillanatokban. Egyre inkább érezhető az is, ahogy a versenyzőkben fokozatosan növekszik a feszültség és az egymás iránti bizalmatlanság, miközben a rájuk nehezedő nyomással igyekeznek megbirkózni Bali szigetén.

Ezen persze nem szabad meglepődnünk, hiszen két váratlanul betoppanó exnek is sikerült alaposan átrendeznie az erőviszonyokat a luxusvillában. A fényűző ingatlant az első epizódban már birtokba vették a játékosok, akik párt is választottak maguknak gyorsan, hogy ne kelljen egyedül aludniuk az indonéz éjszakában. 

A 19 éves Bernadett Kecskemétről érkezett Bali szigetére, és saját bevallása szerint egyáltalán nem esik könnyen szerelembe, ami pedig a testiséget illeti, arról érzésünk szerint kicsit elhamarkodottan csak ennyit mondott:

Nekem nem fontos a szex. 

A barna hajú szépséget múltja Tamáshoz köti, aki azt mondta románcukról, hogy egy mindent elsöprő, nagyon rövid ideig tartó, gyors szerelem volt az övék. A pasik kedélyállapotát alaposan sikerült felzaklatnia Berninek, hiszen Norbinak pont az ilyen típusú nő az ideálja, Bence pedig a rá jellemző arcátlan lazasággal csak annyit mondott róla, hogy

Bernit mindenképpen levarrnám.

Természetesen a lányokat sem hagyta hidegen Berni megérkezése, Franciska például különösen veszélyben érezte magát, vallotta be, de Dián is érezhető volt némi féltékenység, amit sikerült is felszítani a 19 éves tanulónak, akit Norbi vitt el randevúra. Nem véletlenül, hiszen ki akarta puhatolni, hogy mik az esélyei Berninél, aki egyáltalán nem volt zárkózott vagy elutasító vele kapcsolatban.

Bernit végül Norbi vitte el randevúzni
Bernit végül Norbi vitte el randevúzni
Fotó: Sághy Tímea/VIASAT3

Újabb intrikus cselnek is a részesei lehettünk, hiszen Berni és Norbi a zuhogó esőben visszatérve a tengeri ejtőernyős randevúról eljátszották, hogy össze is jöttek, ezzel azonban Norbinak sikerült kivernie a biztosítékot Diánál, aki nem tudott túllépni azon, hogy választottja hazudott neki.

Viccet próbáltak csinálni belőlem, csak ezen senki nem nevetett,

fogalmazta meg Dia, aki rendesen össze is balhézott Norbival. Mindeközben Bence és Franciska egyre feltűnőbben közeledtek egymáshoz, Franciskán pedig ezzel párhuzamosan eluralkodott a bizonytalanság, hogy vajon mennyire bízhat meg Tamásban. Persze Bencét sem kellett félteni, aki talán mégsem olyan eszetlen kisfiú, mint amilyennek mutatja magát, hiszen miután elaltatta Andit, szépen átment Bernihez, aki nem lökdöste ki az ágyából – de hogy az együtt alváson túl mi történt közöttük, azt egyelőre homály fedi.

A tableten érkező üzenet utasítására Andi, Dia és Franciska mehettek a tengerpartra, hogy szemügyre vehessék a második exet, aki a szigetre vetődött. A 26 éves Milán Bácsalmáson él, személyi edzőként dolgozik, és habár saját magát válogatósnak tartja, azért szereti a műnőket is. Mint kiderült, Milán nem más, mint Andi volt pasija, akivel egy hónapot együtt is élt. Franciskának bejött Milán, Andit pedig érzelmileg először megborította, de aztán erőre kapott a közelében, hogy véghezvigye tervét.

A második rész végén egy könyörtelen játék csak tovább mélyítette a szakadékot a játékosok között: név nélkül kérdezhettek egymástól olyan dolgokat, amiket amúgy nem mernének feltenni egymásnak szemtől szembe egy beszélgetés során. Kíméletlen kérdéseket hallhattunk, amelyek közül kétségkívül a leggonoszabb az volt, hogy Andi nem érzi-e túl öregnek magát ehhez a versenyhez, ám azt, hogy ki válaszolt őszintén, egyelőre nem tudhatjuk. 

Az este szintén egy bulival zárult, minek során az alkohol ezúttal is megtette kártékony hatását. A részeg Bence ugyanis kiakadt Bernire, amiért a lány a többi pasival lejtett forró táncot a szeme láttára, indulatait pedig elég nehezen tudta féken tartani, miután visszatértek a szobába. Vajon ki játszmázik, és ki adja magát? Ki manipulálja a többieket a saját győzelme érdekében? A versenyzők a második rész végére felfogták, hogy óriási a tét, a csütörtök esti adásban pedig végre kiderül, hogy kinek kell elsőként hazautaznia Bali szigetéről.

Ezt is szeretjük