Dia összeomlott az Exek az édenben luxusvillájában - Órákon át zokogott, úgy padlóra küldték
Diának elég nehéz napja volt, Tamás pedig még több ellenséget gyűjtött.

exek-az-edenben-6-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben kedd esti adásában egy szexi fehérneműs partival zárták a játékosok a napot, ahol a csajok egyáltalán nem takargatták magukat, ezért aztán hamar forróvá vált a villában a hangulat. A szerdai nap ezzel szemben azonban nem sok örömöt tartogatott a számukra, hiszen Tamás offenzív viselkedésével egyre több ellenséget szerzett magának, miközben Dia ellen áskálódott rendületlenül.

Kiderült az is, hogy Franciska szerint nem sok esély van arra, hogy közte és Gergő között egy őszinte érzelmi viszony alakuljon ki. A lányok teljesen kiközösítették Zsuzsit, akit Dia egész egyszerűen elzavart a medencétől, ahol egymással beszélgettek - ezzel a kegyetlen húzásával pedig alaposan megdöbbentette a srácokat, akik meg is sajnálták Norbi exbarátnőjét.

- Te annyira csak bennem gondolkodsz, miközben simán meg tudnánk azt csinálni, ha lenne egy kis eszed, hogy félreteszed az érzéseidet, bepártolsz valaki mellé, és amikor a vége felé közeledünk, akkor majd lebeszéljük magunk között, és szétrobbantjuk őket, aztán összeállunk - fejtette ki négyszemközt Zsuzsinak taktikai álláspontját Norbi.

Tudtam, hogy ki fogunk békülni

- mondta később felszabadultan Zsuzsi, majd hozzátette, hogy abban is biztos volt, hogy Norbival ezek után is ugyanúgy kitartanak majd egymás mellett, mint a való életben. A tablet ekkor szólalt meg először, az üzenetben pedig egy újabb játékos feladatot kaptak a luxusvilla lakói: egy pózversenyt kellett rendezniük, melynek legtöbb pontot begyűjtő győztesei mehettek kettesben randevúzni.

Dia teljesen kikészült

A kigyúrt pasik közül többen is megvillantották izmos testüket, míg Tamás egy vicces produkcióval nevettette meg vetélytársait. Andi gyorsan túlesett a pózoláson, Berni kerek popsijával gyűjtött pontokat, Diát bosszúból lepontozták a többiek, Franciska pedig egész jól szerepelt. A pasik közül végül Norbi, a csajok közül pedig Zsuzsi kapta a legtöbb pontot, aki számára ez igazi diadal volt, hiszen már a verseny előtt le akarta győzni Diát. 19 éves riválisa a szobájába visszavonulva a könnyeit sem tudta visszatartani, és hiába vigasztalták a többiek, órákon át sírt, mivel úgy érezte, hogy Tamás direkt fúrta meg számító pontozásával a győzelmét.

Norbi és Zsuzsi tehát másodjára mehettek kettesben randizni Bali szigetén, ami ezúttal sem ígérkezett veszélytelennek, hiszen már első romantikus ebédjük során is elcsattant egy forró csók közöttük. Egy motorcsónak vitte ki őket a tengerre, ahol újabb taktikai megbeszélést tartottak, minek során megvitatták, hogy milyen ravasz lépésekkel járnának a legjobban mindketten. Ezt követően hangulatos könnyűbúvárkodás várt rájuk, de Zsuzsi egy kicsit félt a cápáktól, ami beárnyékolta tengeri kiruccanásukat, ahogyan Norbi balesete is, aki a randi vége felé sérült meg könnyebben.

Mintha a falnak beszélnék, olyan sekélyes itt egy-két ember

- kelt ki magából Tamás mindeközben a villában, amivel csak újabb rossz pontot szerzett, hiába mondta a többieknek nagyképűen, hogy kövezzék meg, ha ettől jobban érzik magukat. Tamásnak nem igazán tűnt fel mostanáig, hogy túlzott elbizakodottsága és nyers stílusa miatt egyre kevésbé néznek rá jó szemmel a vetélytársai, akiket saját bevallása szerint egyébként mind ő irányít a háttérből.

Ekkor kezdett másodjára zenélni a tablet a luxusvillában, de az újonnan érkező feladat már nem volt ismeretlen a játékosok előtt, hiszen megint név nélkül tehettek fel egymásnak olyan provokatív kérdéseket, amiket egy szimpla beszélgetés során nem mernének megkérdezni egymástól. Norbinál már ekkor majdnem elszakadt a cérna, hiszen a többiek egyre inkább az agyára mentek azzal, hogy megállás nélkül civakodtak a közelében.

Tamás nem lopta vissza magát a többiek szívébe

Az arcpirító kérdezz-felelek során Zsuzsi őszintén bevallotta, hogy újra bele tudna szeretni Norbiba, az elmúlt napok során egyre több ellenséget gyűjtő Tamás pedig a rá jellemző radikális nyíltsággal kijelentette, hogy inkább gyűlöljék, mint szeressék a többiek, ezzel a mondatával pedig természetesen egyikük szívébe sem sikerült visszalopnia magát. 

A játékosok az este folyamán kisebb csoportokba verődve arról spekuláltak feszülten, hogy ki kire tegye majd a virágfüzért másnap, amikor az újabb kiszavazásra kerül a sor. Mindannyiuk közül Tamás szervezkedett a legnagyobb erőbedobással, hogy valóra váltsa gonosz tervét, és Diát küldjék majd haza másodikként Bali szigetéről, mivel szerinte nem normális ez a 19 éves lány. Milán mindeközben szépen belemászott Gergő fejébe, akit sikerült is rövid idő alatt saját maga és a párja mellé állítania.

Norbi sem volt szívbajos, és szemrebbenés nélkül közölte a szintén kissé spicces Tamással, hogy ha holnap Dia nyakába meri tenni a virágfüzért, azzal hadat üzen neki, ezt pedig nem fogja szó nélkül eltűrni. A rivális srácok nem jutottak dűlőre a kardinális kérdésben, és a többiekkel együtt kimerülten tértek nyugovóra, mivel tisztában voltak vele, hogy különösen nehéz 24 óra vár majd rájuk holnap, melynek túléléséhez minden erejükre és türelmükre szükségük lesz.

Ezt is szeretjük