A kiszavazás után szexszel lazítottak az Exek az édenben csajai
A tegnap esti adásban megtudtuk, hogy ki utazott először haza Bali szigetéről.

exek-az-edenben-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csütörtök este megnézhettük az Exek az édenben eheti utolsó adását, melynek végén az is kiderült, hogy kinek kellett először elhagynia Bali szigetét. Az esti kiszavazás érezhetően rányomta bélyegét a játékosok hangulatára, akik a harmadik részben főként csak tépelődtek és spekuláltak – nem sok sikerrel. Az előző esti buli miatt Bence és Berni között nem igazán oldódott a feszültség, ahogyan Berni és Dia között is kiéleződtek az ellentétek.

Bence rádöbbent, hogy kár volt elcserélnie Andit a 19 éves Bernire, de hiába igyekezett oltani a tüzet, végzetét nem kerülhette el. 

Nem tudom, hogy a szívemre, az eszemre vagy a kolbászra hallgassak,

vallotta be Bence, aki azt sem rejtette véka alá, hogy már a szexhiány is jócskán kínozza. A pasik egységfrontot képezve a tegnap érkezett Milán ellen fordultak, és miközben mindannyian az esélyeiket latolgatták, a tableten megérkezett az újabb feladat. Ezúttal Dia mehetett randizni, az egyetlen kikötés pedig az volt, hogy a szobatársát nem viheti magával. Dia Milánt választotta, és a tengerparton sétálva rögtön incselkedni is kezdett vele, hogy mielőbb szövetséget kössenek egymással.

Az intrikáknak azonban ezzel még nem lett vége, hiszen mindenki azt találgatta, hogy este vajon kinek a nyakába kerül majd a legtöbb virágfüzér, ami azonnali kiesést jelent. Nem véletlen, hogy éppen Bence parázott be a legjobban, hiszen viselkedésével néhány nap alatt sikerült szinte mindenkinek az agyára mennie. Félelmében bocsánatot is kért a játékosoktól, de már túl késő volt ahhoz, hogy jóvátegye idegesítő botlásait.

A lányok nem voltak elnézőek

A kiszavazás előtt a lányok azon vívódtak, hogy magassarkú cipőt viseljenek-e, de ebben az ügyben nem jutottak közös nevezőre. Drámai pillanatoknak lehettünk szemtanúi az epizód végén, hiszen miután felsorakoztak a játékosok a luxusvilla kertjében, Bódi Sylvi kifaggatta őket az érzéseikről. A pattanásig feszült hangulatban a pasik csak szótlanul toporogtak, és mint a gladiátorok, várták a döntést.

A sort Dia nyitotta meg, aki Bencére rakta a virágfüzért, mivel nem tudta legyőzni az iránta érzett bizalmatlanságát. Franciska is Bencét választotta, döntését pedig azzal indokolta, hogy habár érzelmileg közel áll hozzá, éppen ezért nehezíti meg jelenléte a játékot. Berni választása is Bencére esett, aki egyáltalán nem érezte őt korrektnek, és Andi is az ő nyakába tette a füzért, ezért aztán Bence számára ért véget először a játék.

- Nem esett jól, hogy mind a négy lány kiszavazott, de ennek biztosan megvolt az oka - mondta Bence, aki hiába igyekezett leplezni csalódottságát, látszott rajta, hogy mennyire rosszul esik neki, hogy őt küldték haza elsőként Bali szigetéről. 

Két pár is nagyon összemelegedett

A lányok egyhangú döntése bennünket nem ért óriási meglepetésként, hiszen Bence valóban többször is elvetette a sulykot, és ha talán kicsit jobban visszafogja magát, nem ő kerül mindenki céltáblájának a közepére. A kiszavazás után a továbbjutók aludni tértek, két pár pedig nem bírt magával. Dia és Norbi, illetve Franciska és Tamás is egymásnak estek, mozdulataik pedig még a takaró alatt is egyértelműen jelezték, hogy hosszan kényeztették egymást.

Kincsem, nekem idejöhet bármelyik exem, mindegyik fáradt csöves kukorica,

mondta Norbi kint üldögélve Diának, ám azt még egyikük sem sejtette, hogy jövő héten vajon kinek az exe állít be hozzájuk, hogy felforgassa törékeny nyugalmukat.

Ezt is szeretjük