Kotonosztás és részeg balhé - Így indult az Exek az édenben
Nincs egyszerű dolguk az Exek az édenben versenyzőinek Bali szigetén.

exek-az-edenben-1-resz-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kedd este elstartolt a VIASAT3 csatornán az Exek az édenben, az első rész alapján pedig biztosak lehetünk benne, hogy egyik versenyzőnek sem lesz egyszerű dolga az előttünk álló hat hét során, amíg kiderül, hogy vajon melyik pár marad utoljára Bali szigetén, ahonnan aztán a tízmillió forintos fődíjjal térhetnek majd haza.

A nyitó jelenet akár A zátony című sikerfilmben is szerepelhetett volna: a naplemente utolsó sugaraiban Bódi Sylvi kecses léptekkel kisétált a pálmafák közül, majd szörfdeszkájával igazi profiként meglovagolta a méteres hullámokat. A valóságshow műsorvezetőjeként először próbálta ki magát ebben a műfajban, és habár most még kevés szerep jutott neki, néhány mondatban azért összefoglalta tömören a szabályokat.

Tényleg kibírja majd szex nélkül?

Nem sokkal később feltűnt a homokos tengerparton sétálva Franciska, aki az iskola mellett modellkedéssel és hostesskedéssel is foglalkozik. A 20 éves miskolci lány saját bevallása szerint az igazit keresi, de mivel betegesen féltékeny típus, eddig még nem sikerült megtalálnia. Elárulta azt is, hogy a szexben a férfit akarja, mivel nem egy kisfiúval akar együtt lenni az ágyban, majd rögtön hozzátette:

Ki fogom bírni ezt az időszakot szex nélkül.

Hozzá csatlakozott egy koktélra Tamás, aki Kecskemétről érkezett Indonéziába. A 30 éves fiatalember mobiltelefonokkal foglalkozik, irányító típusnak tartja magát, és a fiatalabb korosztályt részesíti előnyben. Azonnal megtalálták a közös hangot Franciskával, érezhetően vibrált is közöttük a levegő, miközben elkezdtek egymással ismerkedni. Nem jutottak azonban nagyon messzire, mert harmadikként Andi érkezett Kerepesről, aki akarva-akaratlanul véget vetett a gyengéd udvarlásnak. A 32 éves Andi recepciósként dolgozik, és túl egoistának tartja magát egy kapcsolathoz, a manipulációhoz viszont jól ért. Negyedikként a 26 éves Norbi jött meg, aki bártenderként dolgozik Budapesten, és az egyéjszakás kalandok hívének vallja magát.

A négyfős társaság nem várt sokáig, és rögtön koktéloztak is egy jót a tengerparton. Ezt követően azonnal beindultak a dolgok, hiszen az első benyomások és kendőzetlen szemrevételezések után mindenkiben kialakult egy előzetes vélemény a másikról. Franciskának egyáltalán nem jött be Andi, sem Norbi, igaz, Andiban végül kellemesen csalódott, Tamás hormonháztartását pedig azonnal felpörgette Franciska.

Hamar eldöntötték, ki alszik kivel

Ezek után mutatták meg nekik a luxusvillát, ami az elkövetkező hetekben nemcsak szerelmi, de tűzfészkük is lesz majd. Ámuldozva vették birtokba a fényűző épületet, ahol tízfős személyzet gondoskodik a kényelmükről, a csodaszép panorámáról és medencéről nem is beszélve, amiben rögtön meg is mártóztak, hogy az újabb koktélok előtt lehűtsék felhevült testüket.

Andi nem véletlenül állította magáról, hogy ügyes manipulátor, hiszen már délután a lényegre tért, miszerint döntsék el, hogy ki kivel alszik. A pasik nem sokat agyaltak a kardinális kérdésen, hanem az ösztöneikre hallgattak: Tamás lecsapott Franciskára, Norbi pedig Andit választotta, de csak azért, mert be akarta magát biztosítani Andival, aki egyébként nőként nem igazán tetszik neki.

Az utolsó két versenyző csak ezek után toppant be a villába, akiknek természetesen sikerült jól megkavarni az eddig kialakult vonzalmi viszonyokat. A 24 éves Bence egyéni vállalkozó, és imádja a pörgést, a bulikban maximálisan őrült, saját magát pedig ezekkel a szavakkal jellemezte:

Egy nimfomán állat vagyok.

Hatodik versenyzőként Dia vonult be a villába, a 19 éves szegedi lányon pedig mindenki szeme megakadt. Neki papírja van róla, hogy szexmániás, és határozottan azt állította, hogy senki előtt nem sír - érzésünk szerint azonban neki sem kellene felelőtlen ígéreteket tennie, ahogyan Franciskának sem, hiszen még nem is sejtik, hogy hamarosan megérkeznek az exek is az édenbe.

Innentől kezdve volt csak igazán izgalmas látni, ahogyan a hatfős csoport belső dinamikája folytonosan változik, a pasik által meghúzott territóriumok határairól nem is beszélve. Norbi teljesen lefagyott Diától, annyira megtetszett neki, de pechjére Tamás is pont őt szemelte ki magának, ezért kő-papír-ollóval döntötték el gyorsan egymás között: Norbi viszi Diát, Tamás Franciskát, Bencének pedig meghagyják Andit. 

Egy titokkal több

Persze hamarosan kiderült, hogy Bence is Diára feni a fogát, illetve az is, hogy Bence valójában Franciska expasija, amit Franciska javaslatára eltitkolnak a többiek elől. A tableten közben megérkezett az első feladat: Tamás mehetett először randizni, ő pedig Franciskát választotta, akivel egy masszázsszalonba látogatott el. Franciska persze sokkal ravaszabb, mint elsőre hinnénk, nem véletlen, hogy egy másik színjátékot is bevetett, hogy kiderítse, ki hogyan reagál érzelmileg arra az álhírre, miszerint már az első napon bedobta a törölközőt, és lelépett – ám csak Bencét és Diát rázta meg távozásának híre. 

Mindeközben a párok szépen összemelegedtek. Norbi azzal szerzett jó pontot Diánál, hogy elhunyt öccséről mesélt neki, az érzelmes megnyílásnak pedig az éjszaka folyamán meg is lett az eredménye. Az első közös bulin mindannyian a pohár fenekére néztek, majd a kotonosztás után Norbi és Dia a szobában smároltak, de a sok alkoholtól Norbi nem igazán emlékezett másnap, hogy mi is történt pontosan a takaró alatt, Bencének pedig sikerült kihúznia a gyufát a többieknél, miután egy nyomulós táncot lejtett Franciskának, ami különösen Tamást idegesítette. Andi szerint Bence csak a műsort csinálta, Norbi pedig kerekperec kijelentette, hogy Andi csak azért van itt, hogy szítsa a tüzet.

Bence más szempontból sem bírt magával, hiszen becsiccsentve részben kifecsegte titkát, igaz, csak annyit mondott Norbinak, hogy régebbről ismeri Franciskát, de nem feküdtek le. Bence viselkedésével már az első nap a többiek agyára ment, mivel az ital előhozta belőle az idiótát, és mivel nem igazán bírja az alkoholt, hiperaktívvá és gyerekessé vált.

Indokolatlan Petőfi az egész ember,

jelenti ki szigorúan róla Tamás, majd elhangzott a valóságshow első részének kulcsmondata is: ezt a játékot van, aki ésszel játssza, és van, aki érzelemből. Izgalmas, drámai és fordulatos folytatásra számíthatunk, hiszen miközben patakokban folyik a naptej, érezhetően nő a versenyzőkben a feszültség. Tamás gyanúsan túl féltékeny, Franciska agyafúrtságával mindenkinek számolnia kell, Bence pedig idegesítő jelenlétével minden bizonnyal további rossz pontokat szerez majd. De vajon mi lesz, amikor lehull a lepel Franciskával való kapcsolatáról, és vajon ki az a titokzatos hölgy, aki az első rész végén felbukkant a tengerparton?

Ezt is szeretjük