Pokoli kínokat élt át! Esztergályos Cecília súlyos műtéten van túl
Esztergályos Cecília súlyos műtéten esett át, de pozitív életszemlélete nem hagyta el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Súlyos műtéten esett át Esztergályos Cecília, akit a pokoli fájdalmak közepette sem hagyott el pozitív életszemlélete.

A színésznő, aki január 26-án ünnepelt a 72. születésnapját, már olyan remek formában van, hogy sok fiatal is megirigyelhetné.

Súlyos műtéten van túl

Esztergályos Cecília tavaly év végén egy több órás műtét során csípőprotézist kapott. Az operáció előtti hetekben pokoli kínokat élt át, még egy egyszerű lépés során is borzalmas fájdalmakat élt át, így a műtét már megváltásnak tűnt.

- Hét hete operáltak, de most már kezdem jól érezni magam, a Jóistennek és annak a sok-sok embernek köszönhetem, aki segített - mondta a műtétre visszaemlékezve már mosolygósan a Reflektor riporterének. 

A komika egész életét végigkísérte a tánc, a mozgás szeretete - kevesen tudják, hogy eredetileg balerina volt. Úgy véli, aki nem mozog semmit, annak is elképzelhető, hogy elkopik a csípője. Ő  a pozitív hozzáállásával a fájdalmas pillanatokat is igyekezett a maga javára fordítani.

- Az egész életem nem volt egy fáklyás menet, tehát mindig volt valami problémám, amit meg kellett oldanom, és úgy kellett játszanom, mintha nem lett volna semmi bajom, pedig fájt ez, fájt az, de ekkora fájdalmam nem volt még. Nem zavart annyira, mert a szerepbe be tudtam tenni, a Zsani nénibe belefért, a Mici nénibe belefért. A színpadon az ember elfelejti búját, baját, bánatát. Nekünk akkor is kell játszani, hogyha ne adj' Isten haláleset volt. Le lehet mondani az előadást, de felesküdtünk arra, hogy azért élünk, hogy szórakoztassunk - véli  a színésznő.

Fotó: Facebook/Esztergályos Cecília

Ezt is szeretjük