71 évesen áll az oltár elé! A magyar színésznő hetedszer mondja ki a boldogító igent
Esztergályos Cecília bejelentette, ismét férjhez megy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília ezer fokon ég, mint mindig, így nem meglepő, hogy 71 évesen még esküvőre készül, szám szerint a hetedikre.

A színésznő gyakorlott menyasszony, jelenlegi párja a hatodik férje, hozzá készül ismételten hozzámenni.

Oltár elé áll

Mostani kedvesével, Fonyódi Péterrel már 30 éve alkotnak egy párt, de a szeretet még nem fakult meg köztük, ezért úgy döntöttek, hogy a templomban is szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak, a hosszú együtt töltött évek örömére.

Ugyan 25 évvel ezelőtt kimondták már a boldogító igent, de esküvőjük csupán egy polgári szertartás volt. A 25 éves házassági évfordulón ezúttal pap fogja őket összeadni. A tartós kapcsolatról és a szeretet megőrzésének titkáról a színésznő a Reflektornak mesélt.

- Kibírni egymást, ennyi az egész. Toleranciaszintem nekem nulla, vagy az alatt, de szerencsére neki van - nyilatkozta az RTL Klub kameráinak.

Imádja az unokákat

Ugyan Esztergályos Cecíliának sohasem született saját gyermeke, férje lányát, Bernadettet édesgyermekének tekinti.

Két unokája van, a hároméves Damján és a nyolcéves Nadi, akik nagyon szeretnek a nagyszülőknél pihenni.

Amellett, hogy rengeteg időt tölt az unokákkal és imád velük játszani, a színésznő a beteg vagy hátrányos helyzetű gyerekeken is nagyon sokat segít. Legutóbb egy ötéves kisfiú helyzetén próbált könnyíteni, elárverezte egyik festményét, a befolyó összeget pedig a kicsinek adományozta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Ezt is szeretjük