Esztergályos Cecília jól helyretette a TV2 műsorvezetőjét a reggeli adásban
Esztergályos Cecíliát hat férjéről kérdezte a műsorvezető, mire ő frappáns választ adott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília arról mesélt a FEM3 Caféban, hogyan tölti férjével, Fonyódi Péterrel és kiterjedt családjukkal a karácsonyi ünnepeket. A beszélgetés vége felé a nézőknek érdekes percekben lehetett részük: a 75 éves színésznő frappánsan tette helyre a TV2 műsorvezető-riporterét, Kadlecsek Krisztiánt, aki a Kossuth-díjas színésznőnek egy, a korábbi házasságaira vonatkozó kérdést mert feltenni. 

- Már tegnap is gondolkodtam rajta, hogy azt megkérdezem a művésznőtől - akkor is, ha letol érte -, de arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy hányszor házasodott? Hatszor? - kérdezte a műsorvezető. 

- Nem emlékszem - vágta rá Esztergályos Cecília, majd jelezve, hogy a témát nem kellene firtatni, hiszen évtizedek óta harmonikus házasságban él, így folytatta: 

- Kérlek szépen, a jelenlegi férjemmel - mint már mondtam - 35 éve élünk együtt. Mindenkire nagyon szívesen emlékszem, szeretem őket, akkor is szerettem őket. Az ember soha ne tagadja meg a múltját, a jelenét, mert az is én voltam és vagyok. Örülök, hogy ennyien szerettek - zárta le a témát a művésznő. 

esztergalyos-cecilia
Fotó: FEM3 Café

- Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy a házasság miért volt szükséges? Az együttélés nem volt elég - firtatta tovább a színésznő korábbi házasságait Kadlecsek Krisztián.

- A gyerek miatt. Abban az időben másképp nem lehetett semmiféle beavatkozást elvégeztetni a női klinikán, csak úgy, hogy ha valaki házas volt. Ha nem volt házas, akkor k***va… így elítélték. Pedig nagyon sokan szerettünk volna akkor, réges-régen gyereket. De nem lehetett másképp, csak úgy, hogy ha hozzámentünk az illetőhöz, aki vállalta velünk a gyereket. De Isten nem akarta - válaszolta a Família Kft. egykori sztárja, akinek nem született gyermeke, de férje lányát és unokáit sajátjaiként szereti. 

- Megbékélt vele? - kérdezte a műsorvezető. 

- Hát más megoldás nincs! Húsz évbe telt, mire feldolgoztam, de ezt nem lehet megszokni, ahogy a szülők és a családtagok eltávozását sem. Nem lehet megszokni soha azt sem, hogy nem tudom továbbadni az életemet. De Isten így akarta, akkor éljük ki másban magunkat.  

Ezt is szeretjük