Elhagyta férjét egy új szerelem miatt - A magyar színésznő 40 felett talált rá az igazira
Esztergályos Cecília öt sikertelen házasság után végre boldog.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília immár 30 éve él boldog házasságban hatodik férjével, Fonyódi Péterrel.

Az ismert komika hosszú utat járt be, amíg rátalált mostani férjére. Volt, hogy őt csalták meg és hagyták el, de olyan is előfordult, hogy ő lépett ki egy kapcsolatból egy másik szerelem miatt. Öt sikertelen házassággal a háta mögött végre boldog, Péter immár 30 éve társa az életvidám színésznőnek.

40 év felett talált rá az igazira

A 73 éves Esztergályos Cecília a Nők Lapjának mesélt férjeiről, illetve arról, miért fulladtak kudarcba a házasságai. Azt vallja, abban a pillanatban tovább kell lépni, ha megérzi valaki a harmadik felet.

- Volt olyan házasság, amellyel csak féltékennyé akartam tenni valakit, akit valójában szerettem. Egy másik rendes fiúnak látszott, de az egyik nyáron elment motorbicikli-túrára az NDK-ba. Mire visszaért, beleszerelmesedtem egy igazi nagy bajnokba, de fájt, hogy elhitt mindenféle rágalmat, és később kidobott. Ennél talán az első házasságom fájt jobban. 18. születésnapomon lettem az övé. Színész volt, a lányok-asszonyok bálványa, kapcsolatunk nyolc évig tartott így is - sorolta a lapnak szerelmeit, utóbbival utalva arra, hogy megcsalták.

- Azelőtt csak a balett érdekelt, aztán megkaptam a csodát. A férfit! Elsöprő szerelem volt, hiszen rögtön összeköltöztünk, hittünk egymásban, én szerettem volna tőle gyereket is. Tartott, ameddig tartott, mert ő elszerződött Budapestre, és ott viszonyba keveredett egy színésznővel - vallotta be évekkel ezelőtt a Borsnak. Azonban Esztergályos Cecília is elhagyott egy házasságot, hogy hatodik férjével összejöjjön. Péterrel 30 éve hű társai egymásnak, kapcsolatuk titka többek között az, hogy hagyják élni hagyni a másikat.

Legendás magyar sztárházasságok

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik évtizedek óta boldog házasságban élnek!

Főkép: TV2/Frizbi

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük