Terhesen ment férjhez a magyar énekesnő! Fotókat is mutatott róla Eszményi Viktória
Az énekesnő lila ruhában és várandósan ment férjhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy a híres magyar zenész házaspár, Eszményi Viktória és Heilig Gábor egy hónap után rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni, egy év telt el, mire ténylegesen egy párt alkottak, az esküvővel pedig hét évet vártak.

Az énekesnő és a dalszövegíró-zeneszerző már több mint 30 éve él boldog házasságban.

Terhesen ment férjhez

Eszményi Viktória a Gemini együttessel turnézott egy hónapig Szovjetunióban. Ezt követően hazajöttek, de Heilig Gábor még visszament egy hónapra. A zenész már úgy tért haza, hogy a szüleinek azt mondta: megismert egy lányt, szeretné, ha ő lenne a felesége, gyűrűt is vett.

Nehezítette a helyzetet, hogy Eszményi Viktória még párkapcsolatban élt, és majdnem egy év után hozta csak meg a végleges döntést: Heilig Gábort választja.

- Nagyon tiszteltem benne, hogy nem erősködött azzal, "Hagyd ott!", hanem hagyta folyni az eseményeket - mesélte a FEM3 Café című műsorban.

Az esküvővel éveket vártak, hét éve éltek már együtt, amikor 1983-ban oltár elé álltak.

- Itt Tomi már benne van a pocakomban, már megmozdult. Végül is azt tudom mondani, muszáj volt, hogy elvegyen feleségül. Hamarabb nem értünk rá. Rengeteget dolgoztunk, mi annyit jártunk külföldre, és eszünkbe nem jutott - mesélte a fotókat mutatva.

Eszményi Viktória szerint a papír nem sok dolgon változtatott, a kapcsolatuk előtte, utána és most is remekül működik.

Fotó: Facebook/FEM3Café, Eszményi Viktória

Ezt is szeretjük