Így lettek szeretőkből házaspár - A két magyar színész 19 év után újra közös filmet forgat
Eszenyi Enikő és Kern András 19 év után ismét közös filmben forgat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszenyi Enikő és Kern András az 1995-ben forgatott Sztracsatella című filmben szeretőket játszottak. A történet szerint Galló Tamás karmester idegösszeomlást kap, dr. Lantos Andrea próbálja meggyógyítani, a terápia közben pedig a beteg és az orvos egymásba szeret.

A két népszerű színművész idén nyáron ismét közös filmet forgat: a Gondolj rám című filmben ezúttal a 66 éves színész az orvos, az 53 éves színésznő pedig a felesége. A forgatás júniusban kezdődött, a Vígszínház igazgatója rendszeresen posztolt fotókat a forgatásról. Az egyik vicces képen éppen az ötszázadik csapó után lepte meg a stábot egy parfétortával.

A Gondolj rám című filmet Kern András rendezi, aki eddig két játékfilmet jegyez rendezőként: az 1996-ban bemutatott Sztracsatellát és az egy évvel későbbi A miniszter félrelépet - utóbbit Koltai Róberttel közösen. Színészként utoljára 2010-ben a Halálkeringő című thrillerben láthattuk a moziban.

Sztarcsatella
Gondolj rám

Fotó: Facebook/Eszenyi Enikő, Vermes Kata

30 éve vele él a magyar színész, pedig még mindig nős

Bodrogi Gyula és Voith Ági színészek már új partnerükkel élnek, mégsem váltak el. Nézd meg azokat a sztárokat, akik papír nélkül is boldogok!

Ezt is szeretjük