Megszólalt az érintett! Eszenyi Enikő végre elárulta, mi igaz szakítása híréből
Eszenyi Enikő és párja, Kamondi Zoltán is cáfolta az elterjedt pletykát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt héten számolt be arról a Blikk, hogy öt év párkapcsolat után váratlanul véget ért Eszenyi Enikő és Kamondi Zoltán szerelme.

A bulvárlap megkérdezett néhány kollégát is, akik név nélkül elmondták, hogy kapcsolatuk valamikor tavaly év végén juthatott válságba, amit a közös munka során is érezni lehetett.

Voltak feszültségek

Kamondi Zoltán rendezte ugyanis Eszenyi Enikőt Az öldöklés istene című színdarabban, minek során voltak feszültségek, a vitákat pedig nagyon kulturáltan rendezték le.

A Hot! magazin a közelmúltban utánajárt a dolognak, hogy vajon mennyi igaz ezekből a pletykákból, a Vígszínház sajtósa, Szabó Edit pedig határozottan cáfolta ezeket a találgatásokat.

Ugyanezt közölte az 51 éves magyar rendező, aki hozzátette, hogy már korábban is elmondták, miszerint nem igaz hír, de azt sem titkolta el, hogy egyikük sem akart bővebben nyilatkozni a témáról.

- Pár hete keresett meg bennünket az egyik napilap. Akkor elmondtuk, hogy nem igaz a hír, bár az sem titok, hogy nem kívántunk nyilatkozni a témában. A szakítás tényét továbbra sem tudom megerősíteni - mondta Kamondi Zoltán.

"Halálosan össze tudunk veszni"

Az 50 éves színésznő is hasonlóan látja a dolgokat, azt viszont beismerte, hogy nagyon komolyan össze tudnak veszni párjával munka közben, ám ez nem jelenti azt, hogy szakítottak volna.

- Halálosan össze tudunk veszni munka közben egy-egy gesztuson vagy pillanaton. Színházi emberek vagyunk, mindig úgy vitatkozunk, mint az életünk múlna az adott problémán. Ám ez számunkra a világ legtermészetesebb dolga - nyilatkozta a Hot! magazinnak Eszenyi Enikő.

A Kossuth-díjas színésznő egy régebbi vallomása szerint egyébként maximalistának tartja magát, nem tudja félvállról venni a feladatokat, ez pedig gyakran szül konfliktusokat a környezetében, de ezeket egyáltalán nem bánja, mivel a viták az esete többségében építő jellegűek.

Ezt is szeretjük