Így spórol Eszenyi Enikő színháza! Ezért húzzák meg a nadrágszíjat
Eszenyi Enikő színházigazgató elárulta, miért hozta meg a takarékossági lépéseket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszenyi Enikő fontosnak tartja a környezettudatosságot, ennek érdekében saját színházában, a Vígszínházban is képes lépéseket tenni.

A színházigazgató, rendező és színésznő fontosnak tartja felhívni arra a figyelmet, hogy bolygónk védelme központi figyelmet kapjon a 21. században. A Vígszínház csatlakozik a szellemiséghez, miszerint tenni kell a klímaváltozásért.

Így spórol a Vígszínház

- A Vígszínházi pályázatomban nagy hangsúlyt helyeztem a környezettudatosságra, és minden megteszünk, hogy ez sikerüljön is. Fontosnak tartom, hogy olyan lámpákat vásároljunk, amik nem fogyasztanak sok energiát. A nézők nem látják, de a kupolákon végig napelemek vannak, amelyek energiahatékonyak - árulta el az Élő bolygónk videójában.

Egy ilyen gyönyörű színházban ha fölkapcsolják a nézőteret, az nagyon sok áramot fogyaszt, ezért a nézőközönséget is picit később engedik be, hogy ne égjenek annyit ezek a bizonyos lámpák.

- Mindenkinek nagyon komolyan kell venni, mi lesz a Föld jövője, mindannyian gondolkozzunk el arról, hogy mit teszünk, mert a források apadnak, nekünk pedig nagyon okosan kell élnünk - mondta Eszenyi Enikő, akinek társulata jövőre mutatja be a Földrengés Londonban című kortárs darabot, amely arról szól, hogy mi lesz a Föld jövője.

Eszenyi Enikő 20 évet simán letagadhatna ebben a dögös ruhában

Nézd meg képes összeállításunkban azokat az 50 fölötti magyar színésznőket, akik bőven letagadhatnának korukból!

Fotó: Facebook/Eszenyi Enikő

A www.elobolygonk.hu kampányhoz a Femina.hu kiadója, a CEMP csoport is csatlakozott.
Ezt is szeretjük