Az ikrei az elsők! Erős Antónia elárulta, miről mondott le a gyermekei miatt
Erős Antónia szerint a lurkók utáni futkosás épp elegendő testmozgás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub bájos híradósa, Erős Antónia mindig is odafigyelt arra, hogy mit eszik és hogyan él. Cukorbetegsége miatt a testedzésre is igyekezett  kellő időt fordítani.

A csinos tévés azt se titkolja, hogy a rendszeres edzés elsősorban ikrei, Szonja és Matyi miatt maradt abba, hiszen a két eleven kicsi mellett így is kijut neki bőven a mozgásból.

Közel két éve nem jár edzeni

A 40 éves sztármami mégsem éli meg kudarcként vagy lustaságként az edzés hiányát.

Úgy véli, kétgyerekes anyaként a lurkók utáni futkározás épp eléggé fitté teszi az embert.

- Nem hiszem, hogy két 11 kilós gyerek mellett, akiknek csak a napi csúszdára való felemelése is felér egy bicepszgyakorlattal, még külön edzésre lenne szükség. A másik meg, hogy nem az a cél, hogy mindenki bombázó legyen, akár egy vagy két gyerek mellett - fejtette ki véleményét a sztármami.

A szimpatikus híradós szerint egyébként is az a lényeg, hogy egy nő jól érezze magát a bőrében.

Ehhez persze úgy véli, elengedhetetlen az egészséges életmód, de a nádszálkarcsú külső nem követelmény.

Odafigyel, mit ad enni a gyerekeinek

A csinos műsorvezető mellesleg nem véletlenül beszélt az egészséges életmódról. Köztudott, hogy Antónia, aki maga is cukorbetegséggel él, aktív támogatója és nagykövete az Egy Csepp Figyelem Alapítványnak.

A szervezet a közelmúltban magyar sztároknak tartott szűrővizsgálatot, melyen Antónián kívül megjelent többek közt híradós társa, Szellő István, az időjós Pataki Zita és a Csillag születik háziasszonya, Ördög Nóri is.

Az alapítvány ezúttal az ismert magyar tévéseken végezte el a vércukor-, vérnyomástesztet, de az ECSET névre keresztelt szűrőprogramban mindenki lehetőséget kap a tesztelésre, aki meglátogatja a szervezet valamelyik szűrőpontját.

Az alapítvány lelke, Erős Antónia - akinek idén nyáron lesznek kétévesek a gyerkőcei - úgy véli, a gyerekeknél is inkább példamutatásra és tettekre van szükség.

- Odafigyelek arra, hogy egészséges ételeket egyenek. Ez nem azt jelenti, hogy eltiltanám őket bármitől. Bármit megkóstolhatnak vendégségben vagy barátoknál, nem veszem ki a kezükből. De nem tolom eléjük cukros üdítőt, nem adom kezükbe a csokit. Nincsenek is édességek otthon, igaz részben azért, mert én cukorbeteg vagyok - magyarázta Antónia.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük