Erős Antónia bőroverallba bújt: ritkán látni ilyen dögös ruhában
Erős Antónia szexi ruhában mutatta be Magyarország Cukormentes Tortáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már tradíció, hogy augusztus 20-án, az államalapítás nemzeti ünnepén nemcsak az Ország Tortáját kóstolhatjuk meg országszerte a cukrászdákban, de 2021-ben immár 10. éve Magyarország Cukormentes Tortáját is. 

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete május közepén a Zila Kávéházban rendezte meg a Magyarország Cukormentes Tortája verseny első zsűrizését, amelyen természetesen Erős Antónia, az alapítvány elnöke idén is részt vett. 

Erős Antónia dögös bőroverallban

A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt az Egy Csepp Figyelem Alapítvány indította el 2012-ben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével közösen azzal a céllal, hogy a cukrászok egészséges alapanyagokból, új technológiákkal készítsenek tortákat, és eközben az ország figyelmét is felhívják az egészségesebb táplálkozásra.

eros-antonia
Fotó: Instagram/Erős Antónia

Idén a tápiószecsői Hisztéria cukrászda hozzáadott cukor nélkül készült alkotása, a Beszterce rózsája nyerte, ezt augusztus 3-án az Országház Vadásztermében tartott sajtótájékoztatón jelentették be.

Az elegáns küllemű, harmonikus ízvilágú, hozzáadott cukor nélküli tortában a sárgabaracké a főszerep: több rétegben, zselé és mousse formájában is megjelenik a textúrák között, sőt a piskótában is szerepel barackmagliszt formájában. Friss íze remekül passzol a dióval és az étcsokoládéval, a párosítás a tradicionális magyar süteményeket idézi.  

A tortát Erős Antónia a közösségi oldalán is bemutatta: az RTL Klub híradósa egy nagyon dögös, fekete bőroverallt viselt a sajtóeseményen. 

Az ötvenéves tévés arról már a Reggeliben beszélt, hogy idén nagyon szoros volt a verseny, a szakmai zsűri és az olyan civilekből álló, mint ő is más-más cukormentes tortára voksolt. Végül újraindították a pontozást, így született meg a győztes. 

Erős Antónia és lánya egyforma ruhában

2021 júniusában újra jelentkezett az InStyle nagysikerű Kutyával a vörös szőnyegen programja. Erős Antónia a lányával és a család olasz agarával lépett a vörös szőnyegre a magazin idei első, nagyszabású rendezvényén. Szonjával ugyanolyan pólót, szoknyát és cipőt húztak.

Ezt is szeretjük