Erős Antónia egész arca feldagadt: a híradós ijesztő fotót posztolt

Erős Antónia fotója a nyaralásán készült: műsorában árulta el, mi történt vele.

eros-antonia-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia az RTL Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával című műsorában igyekszik még közelebb hozni az embereket az egészség témaköréhez, miközben hiteles információkkal és fontos témákkal szolgálnak a szakértők segítségével.

A műsor legújabb adásában az allergiáról beszéltek, a híradós a téma kapcsán még egy ijesztő fényképet is megosztott magáról, amelyen sokan meglepődtek.

Erős Antónia arca

Az Instagram-oldalán tette közzé azt a bejegyzést: éppen a trópusi tengerparton áll, miközben az egész arca fel van dagadva. Az első képen egészen közelről láthatjuk, a tömegközlekedésen kapta lencsevégre magát.

 „A számat és a homlokomat figyeld! Ez nem egy rosszul sikerült szájfeltöltés volt jónéhány évvel ezelőtt, és a homlokom sem a botoxtól feszes. Egy trópusi nyaraláson dagadt fel a szemem, a szám, az egész arcom, de máig nem tudni, hogy mitől. Nem vagyok allergiás semmire, így nem volt nálam gyógyszer vagy kalcium. És jobb is, hogy nem volt! Tudtad, hogy a kalcium nem jó az allergiás tünetekre? Sőt, még veszélyes is lehet! Ezt a Praxis 4. epizódjából tudom én is. (Végül ott, a tengerparton egy szteroid injekció segített, és azóta sem volt semmilyen allergiás reakcióm)” - fűzte a képéhez, felhívva ezzel a figyelmet erre a fontos témára.

A kommentelők most is le voltak nyűgözve az érdekes és figyelemfelkeltő poszttól. Többen megjegyezték, hogy nagyon hálásak a híradósnak, hogy mindig aktuális dolgokra hívja fel a figyelmet. 

Azurák Csaba titka Várkonyi Andreáról

Várkonyi Andrea 2002 és 2016 között volt a TV2 Tények című esti hírműsorának műsorvezetője, Azurák Csaba, aki korábban a Napló című produkcióban dolgozott, 2009-ben csatlakozott hozzá. 

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük