Bevallotta! Erdélyi Mónikának elege van a férfiakból
Mónika házassága tavaly bomlott fel, a műsorvezetőnő azóta egyedülálló anyaként gondoskodik két kislányáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika öt éve tartó házasságának tavaly lett vége váratlanul, az RTL Klub népszerű műsorvezetője azóta egyedülálló anyaként neveli két gyermekét, Olíviát és Viktóriát. A korábbi beszámolók szerint az okozta volt férjével, Mukli Gyulával való kapcsolatának megromlását, hogy kettejük személyisége túlságosan különbözött.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv

Mónika nem titkolta el, hogy házasságuk fokozatosan romlott meg, az állandó konfliktusokat pedig képtelenek voltak közösen megoldani. Idővel aztán betelt nála a pohár, és ekkor hozta meg a keserű döntést: elhagyja párját.

A szakítás mindenkit nagyon megviselt, ám a Mónika Show házigazdája vallomása szerint a helyzethez képest egészen jól van.

Semmi szabadideje nincsen

A 37 éves tévésztár a Storynak adott interjújában elmesélte, hogy habár sokan úgy állítják be, mint egy magányos és boldogtalan nőt, erről szó sincs. Két kislányának nevelése és a sok munka ugyanis teljes mértékben leköti, nem is tudja felidézni, mikor unatkozott utoljára.

Mónika azonban nem panaszkodik, mert tisztában van vele, hogy rajta kívül nagyon sok nő neveli egyedül a gyerekét, ráadásul gyakran rosszabb anyagi körülmények között. Egyedül az bántja, hogy saját magára nem tud elég időt fordítani, éppen ezért a képzeletbeli tündértől azt kérné, hogy legyen minden nap két órával hosszabb.

Nem akar randizni

Ami pedig a férfiakat illeti, a sztáranyuka bevallotta, hogy habár lelkileg készen áll egy újabb kapcsolatra, úgy érzi, erre most nem lenne ideje. Arról nem is beszélve, hogy esze ágában sincs randizni - nagyon úgy tűnik, mintha elege lenne a másik nemből.

Elmondása szerint nem is igazán hiányzik neki most egy társ, és többnyire elégedett új életével.

Erdélyi Mónika igazán szép karriert futott be az elmúlt évtized során, 1998-ban a Budapest TV-nél kezdett dolgozni, egy évvel később már a TV2 hírszerkesztője volt, 2001-től kezdődően pedig saját beszélgetős műsorát vezeti.

Ezt is szeretjük