3 hónappal korábban született! A magyar sztár kislánya alig 1 kilós
A részletek
Világra jött Erdei Zsolt kislánya. A babát csak augusztusra várták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Erdei Zsolt kislánya. A profi bokszoló, aki miután Európa-bajnok lett, idén tavasszal visszavonult, május végén vált ismét apává - sajnos a vártnál sokkal korábban.

A Blikk információi szerint a kis Gréti május végén jött világra. A sportoló és kedvese, Réka csak augusztusra várta a csöppséget, aki a hatodik hónapra, három hónappal korábban érkezett. A nem egészen egy kilóval világra jött baba a koraszülött osztályon cseperedik, de a pár közeli ismerősei szerint a szülők jelenlétének köszönhetően napról napra erősebb.  

Erdei Zsolt, aki május 31-én töltötte be a 40. életévét, senkinek sem kívánt nyilatkozni, már korábban azt mondta, sportolói karrierjének lezárásával már nem fog a magánéletével kapcsolatban szerepelni. 

A sportolónak már van egy gyermeke. 2005-ben vette feleségül spanyol kedvesét, Arabellát, akitől egy év múlva született meg a ma már lassan nyolcéves Viktor. A házaspár útjai 2013-ban váltak szét.

Először mutatta meg kisfiát Kucsera Gábor

Először állt kamerák elé kisfiával Kucsera Gábor és Tápai Szabina. A többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos, valamint a válogatott kézilabdás első gyermeke 2013. október 24-én jött világra. Az idei évben már számos hazai híresség mutatta meg kisbabáját. Nézd meg a sztárcsemetéket!

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük