Szívszorító vallomás! Túl korán jött világra a magyar sztár kislánya
Már túl vannak a nehezén
Erdei Zsolt először mesélt kamerák előtt kislánya születéséről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdei Zsolt és párja, Réka először álltak kamerák elé és meséltek arról, mit éltek át, amikor első közös gyermekük május 26-án, a vártnál három hónappal korábban jött világra, és hogyan vészelték át a koraszülést követő heteket.

A visszavonult bokszoló kedvese a hatodik hónapban volt, amikor minden előjel nélkül kórházba kellett szállítani. Az orvosok mindent megtettek, hogy megelőzzék a koraszülést, ám kilenc nap után nem volt mit tenni, életmentő műtéttel világra segítették a kis Grétit.

3 hónappal korábban született

Erdei Zsolt, akinek első feleségétől már született egy kisfia, a jelenleg hét és fél éves Viktor, mindig is vágyott egy kislányra. Napról napra szerelmesebb a kis Grétibe, de a csöppség világra jövetelét nem úgy képzelte el, mint amilyen drámai körülmények között az történt.

- Nem az volt bennem, hogy jaj, most született egy gyerekem, és hú, de boldog vagyok, világgá kürtölöm az egészet, hanem volt bennünk egy hihetetlen félelem, hogy úristen, a gyerek 920 gramm. Kicsit meg is ijedtem ettől a látványtól, mert az egész karja akkora volt, mint az én mutatóujjam - mesélte a 40 éves sztár a TV2 Aktív című műsorában.

Az édesanya először saját magát vádolta: miért történt mindez? Mit csinált rosszul? Miért nem tudta kihordani a gyermekét? Számtalan megválaszolatlan kérdés kavargott a fejében.

Az apjára ütött

A kislány szerencsére egyre jobban van, már a súlyát is majdnem megduplázta, 1600 gramm, így augusztus közepén valószínűleg hazaengedik.

Gréti jelenleg inkubátorban fekszik, de szülei már magukra tehetik. Nem csak külsőre hasonlít az édesapjára, az akaraterejét is tőle örökölte

- Ránézek a gyerekre, és egyáltalán nem az a kis gyámolítandó lény jut eszembe róla, sőt! Azt mondta a doktornő, hogy kössem fel a gatyámat. Akaratos, saját magát levette a lélegeztetőgépről! - árulta el az édesanya.

Fotó: TV2/Aktív

Facebook-kép: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük