Végre! 8 év után egybekel Epres Panni és Benedek Tibor
Epres Panni és Benedek Tibor állítólag nemsokára kimondják a boldogító igent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres Panniról aztán nem lehet azt mondani, hogy elkapkodja a dolgokat - legfőképpen, ha a párkapcsolatáról van szó.

Ám a Hot magazin értesülései szerint nyolc év elteltével végre feleségnek tudhatja majd magát: párjával, Benedek Tiborral ugyanis hamarosan kimondják a boldogító igent.

Esküvő közeleg?

Állítólag a sztárpár bensőséges ceremóniát képzelt el magának, persze ha az összes családtag, rokon és barát kap majd meghívást, akkor valószínűleg fergeteges hangulatú ünneplést csapnak.

Bár a sztároknál megszokott, hogy néha kissé elhamarkodottan döntenek az esküvő mellett - aztán meg gyakran ugyanilyen gyorsan szeretnének elválni -, Epres Panniék minden bizonnyal a kivételek közé tartoznak, a házasságot illetően bizonyosan.

Mint a 33 éves modell korábban több helyütt is nyilatkozta, még benne járt a tinédzserkorban, amikor - vagy 17 évvel ezelőtt - először találkozott az akkor már vízilabdázó sztárnak számító Benedek Tiborral.

A nagy találkozás

Neki ugyan már akkor tetszett a sármos sportoló, mégis hosszú időnek kellett eltelnie, hogy fellángoljon közöttük a szerelem - ráadásul mindeközben Benedek Tibor megnősült, és egy kislánya is született.

Aztán nyolc évvel ezelőtt a gyönyörű nővé cseperedett Panninak már Tibor sem tudott ellenállni. Azóta pedig napról napra jobban szeretik egymást, két közös gyermekük - Barka egy-, Mór három és fél éves - pedig csak még jobban összekovácsolta őket.

Így aztán tulajdonképpen mindegy is, összeházasodnak-e vagy nem, ők már így is, úgy is egymás mellett tették le a voksukat - az a bizonyos papír meg mit számít.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük