Eperjes Károlyt fel sem ismerni - A 64 éves színész nagyon megváltozott
A szakállas Eperjes Károly mellett elmentünk volna az utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eperjes Károly évtizedek óta az ország egyik legismertebb színésze, aki számtalan színdarabban, mozi- és tévéfilmben szerepelt. A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja már 64 éves, de a kora nem látszik nagyon rajta, jellegzetes arca mintha az évtizedek során alig változott volna. 

Friss fotóján azonban alig ismerni rá, első pillantásra inkább néznénk Mel Gibsonnak Kárász Róbert mellett, aki évek óta kér meg ismert embereket arra, hogy egy jótékonysági aukció kedvéért váljanak meg kedvenc mackóiktól. 

 

Eperjes Károly többnyire csupasz arccal ugrik be az emberek többségének - esetleg a Hyppolit, a lakáj című 1999-es feldolgozás címszereplőjének jellegzetes bajuszával. A színész szívesen eljátszaná Schneider urat is, akit a régi klasszikus feldolgozásában Koltai Róbert formált meg. 

- Amikor a film készült, eredetileg Schneider úr szerepére kértek fel. Akkor lettem Hyppolit, amikor kiderült, hogy Darvas Iván Csortos után nem szeretné eljátszani a szerepet. A film rendezője beszélt rá, hogy akkor legyek én. Schneider úr hálásabb szerep, de nem bántam meg - mesélte a Borsnak idén májusban. 

Ezt is szeretjük