Exkluzív felvételek! Két napig tartott a magyar sztárpár álomesküvője
Az énekes Emilio és kedvese, Bangó Tina különleges, több napos esküvőt tartottak, nagy bulit csaptak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az aranytorkú énekes, Emilio a napokban áll oltár elé választottjával, Bangó Tinával, az ifjú pár az RTL Klub Reggelijében mesélt a kétnapos lagziról.

Emilio - civil nevén Jelinek Emil - a lánykérésnek és az esküvőnek is megadta a módját, egyik sem zajlott hagyományos módon.

Pizsamában kérte meg szerelme kezét

Az énekes nevetve mesélte el, hogy egyik éjjel, hajnali háromkor a számítógép előtt ülve észrevette, hogy kedvese is épp aktív a Facebookon. Azonnal üzenetet is küldött neki, és megkérdezte, mit csinál, nem ér-e rá találkozni vele.

Tina beleegyezett a késői randevúba, melynek csattanóját végül az adta, hogy örömükben - és izgalmukban - mindketten pizsamában jelentek meg az éjszakai találkán.

A nem mindennapi körülmények nem mindennapi vallomásra sarkallták az énekest, ott helyben meg is kérte kedvese kezét. Az emlékezetes lánykérést az tette még viccesebbé, hogy mindez egy benzinkúton zajlott le!

Álmaik esküvője volt a kétnapos lagzi

A pár kapcsolata egyébként nem új keletű, barátságból fejlődött szerelemmé, hiszen Emilio és Tina gyerekkoruk óta ismerik és kedvelik egymást. Igaz ugyan, hogy az énekes mindössze négy hónap randevúzás után kérte meg szerelme kezét.

A műsorban bemutatott exkluzív felvételeken látszódik, hogy a polgári esküvőt a szabadban rendezték meg, a fogadás - vacsora és kétnapos lagzi - beltéren zajlott, egy különleges fényekkel és virágokkal díszített, nagy teremben. A zenéről pedig ki más is gondoskodhatott volna, mint a nagymama, Bangó Margit énekesnő, aki fáradhatatlanul, hajnalig dalolt a vendégseregnek.

- Annyira összejöttek a dolgok, hogy minden álmunk teljesült. Mindkettőnk egyénisége tükröződött az esküvőn, Makány Márta tervezte a ruháinkat, ami annyira jól sikerült, olyan gyönyörű lett, hogy amikor megpillantottam Tinát a menyasszonyi ruhában, elkezdtem zokogni - vallotta be férfiasan Emilio.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pár boldogságát még az is tetézte, hogy már az esküvő előtt kiderült, hamarosan kisbabának örülhetnek, sőt, azt is tudni vélik, hogy kislány a pocaklakó, aki terveik szerint a Vivien nevet kapja majd.

Ezt is szeretjük