Emilio felesége 140 kiló is volt - Tina mostanra látványosan lefogyott

Jellinek Tina nem fogyasztószerrel vagy műtéti beavatkozással, hanem életmódváltással fogyott le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Emilio felesége, Jellinek Tina. Bangó Margit unokája az utóbbi időben 25 kilót adott le, így csinosabb, mint valaha.

Ez fantasztikus eredmény, hiszen több mint tíz évvel ezelőtt 140 kilót volt, és még öt évvel ezelőtt is száz kiló fölött volt a súlya. 

Emilio felesége 25 kilót fogyott

- 2007-ben közel 140 kg voltam, ekkor került sor a gyomorgyűrű behelyezésére, amivel 70 kilóra sikerült lefogynom. A gyomorgyűrű azonban begyulladt, így 2013-ban eltávolították. A kilók szépen elkezdtek visszakúszni egészen 115 kg-ig, amikor is 2016-ban egy bypassműtétet hajtottak rajtam végre. Bár valamennyit leadtam annak köszönhetően, de nekem az sem vált be - kezdte mesélni Tina, hogyan küzdött a pluszkilókkal. 

emilio-felesege-lefogyott
Fotó: Sláger TV/Drága családom - Az Emilio Família, Facebook/Bangó Margit

Végül nem fogyasztószerrel vagy műtéti beavatkozással, hanem a saját akaraterejéből, életmódváltással, az étrendjére való odafigyeléssel és sporttal fél év alatt 25 kilót sikerült leadnia. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak teljes ruhatárát cserélte le az utóbbi időben sokkal kisebb méretű ruhákra, hanem új frizurát is vágatott. 

- Olyan sok minden változik most körülöttem, hogy úgy éreztem, itt az ideje a teljes megújulásnak. 15 éves korom óta növesztettem a hajamat, már majdnem a derekamig ért. Mostanra azonban elhatároztam, hogy megválok ettől is. Így megkértem a fodrászt, hogy kösse copfba, és vágja le az egészet. Kicsit még szokatlan ez a hossz, de nagyon tetszik - árulta el Tina, akinek férje alig tudott szóhoz jutni, amikor meglátta a végeredményt. 

emilio-felesege-tina
Fotó: Sláger TV/Drága családom - Az Emilio Família

- Lehet, hogy ha ott lettem volna Tinával, megakadályozom, hogy levágassa a haját. Most viszont, hogy látom az eredményt, csak ámulok. Olyan csodálatos, mint maga Kleopátra. Legszívesebben tejben füröszteném őt is, gyönyörűen fest, teljesen kivirult - áradozott feleségéről Emilio a SlágerTV-n látható Drága családom című műsorukban. 

Magyar sztárok, akik 2020-ban rengeteget fogytak

A hazai sztárvilágban az elmúlt esztendőben rengetegen intettek búcsút a feleslegüknek. Közülük egyértelműen Fásy Zsüliett átváltozása sikerült a leglátványosabban, 43 kilós fogyása után alig ismerni rá. Természetesen nem hirtelen dobta le magáról a felesleget, hosszú és kitartó munka árán tett szert karcsú vonalaira. Nem ő az egyetlen magyar sztár, aki 2020-ban elérte álomalakját, mutatjuk az elmúlt egy év leglátványosabb sztárfogyásait.

Ezt is szeretjük