Állásinterjúvá válhat egy party?
A neves modellügynökség szerint igen
Az okos és dekoratív lányokra ezen a bulin felfigyelhetnek. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit szólnál ahhoz, ha az állásinterjúd egy fergeteges partin zajlana? Bármennyire hihetetlen, 2014. szeptember 26-án éjjel erre minden lehetőséged megadatik az Elysium Hostess ügynökség jóvoltából!

Elysium Night – Hostess és Modell Party

Az Elysium Hostess ügynökség Magyarország legszínvonalasabb szakmai szolgáltatását nyújtja. Itt valóban csak a legprofibbak kapnak helyet, hiszen a legtöbbször exkluzív partikon, promóciókon kell megjelenniük. Elysium hostessek segítenek többek között a Hungaroringen, vagy a Miss International Hungary szépségverseny rendezvényein, ahol a divatvilág színe java képviselteti magát.

Ha részese szeretnél lenni ennek a nagyszerű csapatnak, most különleges lehetőséget kapsz a regisztrációra. Gyere el a Modell és Hostess partira a Buddha-Bárba, szeptember 26-én 23:30 után. A bejáratnál lehetőséged van arra, hogy regisztráltasd magad az Elysium Hostess ügynökség adatbázisába, sőt az ehhez szükséges fotót is elkészítik rólad a helyszínen.

Ezek után nincs más dolgod, mint jól érezned magadat a partin, ahol az Elysium hostessek és az ország legkeresettebb modelljei buliznak a divatvilág kiválóságaival. Ez egy olyan lehetőség, amit kár lenne kihagynod!

Akkor is szívesen látunk, ha csak szeretnél együtt szórakozni az ország legszebb hölgyeivel. A csinos hostessek és modellek mellett a Miss International Hungary két szépségkirálynője, Kármán Dalma és Nyitrai Dalma is részt vesz a különleges partin.

Tehát regisztrálj az info@elysiumhostess.hu e-mail címen és bulizz, kerülj a legjobbak közé egyetlen éjszaka alatt!

Az ügynökséghez való regisztrációnak az időpontja, melyhez egy egész alakos és egy profil kép készül rólad: 2014. szeptember 26. – 23:30 – 01:00

Helyszín:
Buddha – Bar - különterem
1052 Budapest, Váci utca 34

Elysium Hostess facebook oldala:
https://www.facebook.com/elysiumhostess

További infók:
https://www.facebook.com/events/316246631892140

Ezt is szeretjük