Büszkén mesélt róla! Végre társra lelt a magyar tinik kedvence

SP a Reflektor kamerái előtt kereste új társát, akire úgy tűnik, sikerült is rálelnie.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Éder Krisztián, vagyis ahogy az ország ismeri, SP elmondása szerint nem keresi görcsösen az igazit, de azért ő is vágyik arra, hogy egy szerető társ lehessen mellette.

A tinilányok kedvence ezért úgy döntött, beszerez magának egy cuki kis négylábút.

Angolt vagy franciát?

A sztár az angol és francia bulldogon gondolkodott már egy ideje. De mivel nem tudott dönteni, elhatározta, hogy kideríti, melyik fajta passzol inkább a személyiségéhez.

Az énekest az RTL Klub Reflektor című műsorának kamerája is elkísérte a tenyésztőkhöz, ahol nemcsak a hasznos információkkal, hanem a lelkesen ugráló kutyusokkal is meg kellett birkóznia.

Először az angol bulldogokkal ismerkedett, akikről megtudta, hogy nyolc-tíz év az átlagéletkoruk, illetve, hogy sem a hosszú sétákat, sem a meleget nem bírják.

Rabul ejtették a szívét

Ezt követően tovább folytatta kutyabeszerző útját, és egy olyan házaspárt látogatott meg, akik másik nagy kedvencei, a francia bulldogok tenyésztésével foglalkoznak.

Itt beszélt arról is, hogy bár szeretné, ha leendő kedvence nevelésébe egy lány is besegítene, még nincs barátnője. 

- Egyelőre nincs olyan jelölt, aki hosszú távúnak tűnne, maximum a francia bulldog - mondta nevetve.

Úgy tűnt, miután erről a kutyafajtáról is minden információt begyűjtött, végül sikerült döntést hoznia, hiszen az egyik kutyakölyök rabul ejtette a szívét.

Fotók: TV2 Sajtószoba, RTL Klub Reflektor

Ezt is szeretjük