"Részemről ez felvett szerep volt" Éden Tamás elárulta viselkedésének okát
Olvasd el Tamás és Enrico válaszait a fórumon feltett kérdésekre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Femina fórumon ezúttal is tabuk nélkül lehetett kérdezni az Éden Hotel 2 múlt heti kiesőit. A Tamáshoz és Enricóhoz intézett legizgalmasabb kérdéseket és az ezekre adott válaszokat alábbi cikkünkben olvashatjátok el.

Éden Enrico
Éden Tamás

Saci61: - Én Tamástól szeretném megkérdezni, hogy milyen érzés volt visszanézni az adásokat és látni Anikót Leventével szervezkedni? Meglepődtél?

- Furcsa érzés volt, mert részemről ez egy felvett szerep volt. A játékban nem akartam alárendelt figura lenni, ezért jóval határozottabb és nagyobb szájú voltam, mint az életben. Tudtam róla, hogy Anikó és Levente nagyon jóban vannak, ezért meg is lepett, meg nem is. Nem gondoltam, hogy Anikó ezt meg meri lépni, ráadásul nekem végig az ellenkezőjét állította.

Tamás: "Felvett szerep volt"

KIVANCSFANCSI: - Volt olyan pillanatod, amikor szívesen kiszálltál volna a játékból, és ha igen, akkor mikor/miért volt az?

- Igazából nem volt ilyen pillanat, még a skorpió sem tudott eltántorítani a játéktól.

Andys81: - Tamás, nem gondolod, hogy eltaktikáztad magad annak ellenére, hogy nagy megfejtőnek képzelted magad? Elsőszámú szabály, hogy légy jóban a pároddal, de te erre nem figyeltél. A család szöveget mennyire vetted komolyan, illetve nem gondolod, hogy hiteltelen voltál vele, hiszen te robbantottad szét. Gábornak miért mondtad, hogy nem ejted ki?

- Igen, ebben igaza van a hozzászólónak, Anikóval valóban többet kellett volna foglalkoznom. Gábornak azért mondtam, mert akkor még úgy volt, hiszen majdnem az utolsó pillanatig hezitáltam. De később mondtam neki, hogy benne van a pakliban. A család szöveg pedig Krisztián ötlete volt, én csak egy erős hármast akartam.

Krisztibaba: - Azt szeretném megkérdezni, hogy vannak-e koncertek, ahol meg lehet téged nézni? Mi a zenekarod neve?

- Két zenekarom van, az egyik az Indygo, amiben gitározom, a másik pedig a saját csapatom, aminek még a nevét sem árulhatom el, mert pár hét múlva indul majd, ebben énekelek is, hamarosan lehet majd róla hallani.

Gabika79: - Tamás, nekd ki tetszett a lányok közül? Máté tényleg jó barátod itt kint is?

- Mindenkivel jóban vagyok, így Mátéval és Edinával is, de Gáborral és Enricóval is. A lányok közül Noémival képzeltem el a játékot, de végül mégsem így alakult.

Tibiba09: - Tamás, én azt szeretném kérdezni, hogy inkább előnyét vagy hátrányát érzed annak, hogy részt vettél ebben?

- Az előnyét érzem, mert ez remek reklám volt a zenekaromnak, és az is nagy dolog, hogy eljuthattam Mexikóba. A nyaralás és a marketing szempontjából is nagy ajándék volt ez számomra, és a visszajelzések is pozitívak.

Enrico: "Nem éreztem jól magam"

Szaboetike: - Enrico, szerinted, ha beválogattak volna már az alapcsoportba és nem hódítóként mész, nagyobb eséllyel indultál volna a játékban?

- Igen, biztosan. Sokkal nehezebb dolgom volt hódítóként, mert nem vagyok az a nyomulós típus. Teljesen más lett volna, ha kezdő játékos vagyok és van egy párom, akivel együtt tudok működni.

Tibiba09: - Enrico, hogyan értékeled rövid bentlétedet? Gondolom, megbántad, hogy így elzárkóztál Alexa elől. De ha ő nem jött be, a többi csaj közül kit választottál volna, ha bárkit mondhatnál?

- Edina az esetem, és szimpatikus volt kezdettől, csak láttam, hogy Mátéval nem csak erős párt alkotnak, hanem érzelmileg is kötődik hozzá, ezért esélytelen lett volna. Noémivel sem volt bajom, de ő Pít miatt tabu volt. Nem akartam a játékban sem kétszínű lenni, és ezt nem is bántam meg.

Leya: - Meg szeretném kérdezni, hogy mi volt az, ami leginkább nem tetszett a játékban?

- Nem nekem való ez a játék, nem igazán éreztem jól magam. Feszült volt, nem egy felhőtlen nyaralás. Nem szeretem az ilyen közeget, frusztrált a kétszínűség, a kötött helyzet, az, hogy a konfliktusok elkerülése érdekében olyan dolgokat is le kellett nyelnem, amiket az életben nem tolerálnék.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük