Edina ezzel vágta el magát! Éden Andi elárulta az igazságot
Az Éden Hotel kiesői válaszoltak a fórumon feltett kérdésekre: Andi elmondta, miért nem bírta Edinát.

Az Éden Hotel 2 a végéhez közeledik, így még inkább felgyorsultak az események. A múlt héten négyen is távoztak a csodás Mexikóból: Noémi, Márk, Andi és Pít, így már csak három pár van versenyben a 25 millió forintért.

Ahogy az elmúlt hetekben, úgy ezúttal is a fórumon lehetett kérdezni a kiesőktől, válaszaik közül a legérdekesebbeket pedig a szokott módon, alábbi cikkünkben olvashatjátok.

Noémi és Márk válaszai

Andys81: - Noémi, én sajnáltam, hogy kiestél, kicsit úgy tűnt, hogy feláldozod magad. Te ezt így élted meg, vagy tudtad, hogy Máté nem téged választ? Miért repültél rá Mátéra, nem gondolod, hogy tiszteletben kellett volna tartani Edina érzéseit? Azóta jóban vagytok?

- Végül is mondhatjuk, hogy feláldoztam magam, de nem szeretek így fogalmazni. Beletörődtem a dologba, mert nem akartam senkin átgázolni. Nagyot csalódtam Mátéban, mivel nem tartottam korrektnek, hogy nem Edinát boronálta össze Márkkal. De ettől függetlenül egyikükre sem haragszom, jóban vagyunk. Az a csók Mátéval tényleg hiba volt.

Andys81: - Márk, úgy látszódott, hogy Betti kiesése nem megerősített, hanem gyengített téged. Utólag másképp döntöttél volna? Taktikából választottad Noémit, mert erős párnak gondoltad, vagy menekülni akartál Bettitől?

- Elsődlegesen taktikai szempontból választottam Noémit, hiszen Bettivel még gyengébbek lettünk volna. De az is közrejátszott, hogy az agyamra ment, hogy bárhová mentem, mindig jött utánam. Elvakult volt velem szemben, nem volt helyénvaló, hogy ennyi érzelmet vitt bele, és a nap 24 órájából 20-at csak velem akart lenni.

Vicuss: - Teljesen érthető volt, hogy Noémit választottad Betti helyett, de azért érzelmileg nem rázott meg, hogy Bettinek távoznia kellett? Éreztél iránta valamit?

- Összetörtem én is tőle, de meg kellett tennem, mert a játék fontosabb volt, mint az érzelmek. Furcsa, hogy így kifordultam magamból, de nyerni akartam, az ikertesóm miatt is szerettem volna mindent elkövetni, ami csak módomban áll. Utána persze nagyon sajnáltam Bettit, lelkiismeret-furdalásom volt. De utólag elmagyaráztam neki, hogy miért tettem, és azóta is nagyon jóban vagyunk.

Gitti81: - Kíra bevallotta, hogy szerelmes volt beléd régen, elmesélnéd ezt a sztorit?

- Igen, ez valóban így volt, hét évvel ezelőtt egy helyre jártunk táncolni, és akkor szerelmet vallott, de én visszautasítottam. Rengeteget változott az évek során, akkor barna hajú, visszahúzódó lány volt, nem volt az esetem. Annyira megváltozott, hogy először meg sem ismertem. Nagyon szép lány lett belőle, de más szempontból is teljesen más lett. Éppen ezért már nem is vagyunk jóban, mást gondolunk a világról, már nem keressük egymás társaságát.

Andi és Pít válaszai

Andys81: - Andi, nagyon nehezen érthető volt a viselkedésed Edina irányába, nézőként már én éreztem magam kínosan, hogy mondhat valaki ilyeneket egy másik emberről. Mi volt a konkrét bajod Edinával, amiért elfordultál tőle? Mert előtte jóban voltatok, és nem igazán találtam okot, amiért haragudhatnál rá.

- Igen, eleinte nagyon jó volt a kapcsolatunk, én hittem benne, hogy igaz barátság alakul ki közöttünk, de aztán rá kellett jönnöm, hogy taktikai célból közeledett felém. Akkor vágta el magát nálam egyik pillanatról a másikra, amikor az egyik Pandorán feltettem Anikónak egy kérdést, amiről csak Edina tudott, aki a bizalmasom volt. Megkértem, hogy ne árulja el a titkomat, de ő elmondta Anikónak, aki utána persze megharagudott rám. Ezzel Edina eljátszotta a bizalmamat, és megromlott a viszonyunk. A viselkedése meg teljesen hiteltelen volt, mivel csak eljátszotta a szendét, egyébként pedig egyáltalán nem az, néha elég meredek dolgokat árult el magáról.

Ludmilla00: - Szia, Pít! Korábban Krisztiánnak vetetted a szemére, hogy hogy beszél a nőkkel, de aztán te is ugyanazt kezdted el csinálni, ráadásul elég nagyképű is lettél. Mi ennek az oka, melyik az igazi éned, a visszafogott vagy ez az arcoskodó?

- Azt gondolom, hogy sokszor így is elég türelmes voltam a párjaimmal, persze nem vagyok egy Levi, akinek az idegrendszere példátlan. Nyilván a legszélsőségesebb beszélgetések, viták vannak kiragadva, és sok mély, tartalmas kommunikáció meg egyáltalán nincs. Amúgy nem tartom magam nagyképűnek.

Andys81: - Pít, miért tartottad bent a játékban Andit, amikor láthatóan idegesített? A taktikád része volt, hogy viszonylag gyenge párokat választottál? Utólag hogy látod, nem lett volna jobb Noémit választani Andi helyett?

- Nem volt más lehetőségem. Egyébként attól függetlenül, hogy sokszor infantilis volt, kedveltem őt, és megbíztam benne. Noémi pedig nagyon makacs csaj, aki valamilyen oknál fogva maga elé sorolta az Edina-Máté párost, illetve az ő továbbjutásukat. Ilyen elkötelezettségű párra meg nincs szükségem, mert nem biztos, hogy jól dönt bizonyos helyzetekben. Sajnos pórul is járt: gyakorlatilag értük áldozta fel magát.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük