"Én nem így döntöttem volna" Éden Gábor őszintén vallott kieséséről
Olvasd el az Éden Hotel 2 múlt heti kiesője, Éden Gábor válaszait a fórumon feltett kérdésekre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy sikerrel indult a Feminán az Éden Hotel fórum, ahol minden héten, péntektől hétfő reggelig bárki felteheti kérdéseit az éppen aktuális kiesőnek. Ezúttal is szép számmal érkeztek a hozzászólások, amelyekkel megkerestük az érintettet.

A legutóbbi távozó Gábor volt, így a hozzá intézett kérdések közül szemezgettünk, cikkünkben a legizgalmasabb gondolatok olvashatók.

Gábor őszintén válaszol

Babica18: - Az érdekelne, hogy ha vége a műsornak, vagy ha Tamás kiesik, fogjátok tartani a kapcsolatot? Hogy tekintesz most rá? Gondolom, csalódtál benne, elég aljas húzás volt.

- Mindenkivel tartom a kapcsolatot, Tamással is jóban vagyok, a játékot és az életet igyekszem különválasztani. Ez az ő döntése volt, én nem így döntöttem volna, de ettől függetlenül nem haragszom rá. Rosszul éltem meg a dolgot, mert szerettem volna több időt eltölteni a többiek társaságában.

Cyberlady02: - Mit gondolsz, a lányok szemében pozitívum, hogy ebben a műsorban szerepeltél? Szerinted lesz olyan, aki csak ezért akar majd járni veled?

- Vannak lányok, akik szemében pozitív, vannak, akik szemében negatív, és biztos olyan is van, akinél ez semmit nem nyom a latban. Látok rá esélyt, hogy több lány lesz körülöttem, de ezt nem fogom kihasználni, mert az nem vallana rám.

Klumpa: - Ha újrakezdhetnéd a játékot, csinálnál valamit máshogy?

- Nem, akkor is ugyanígy csinálnám. Én is tudom, tudtam, hogy biztonságosabb lett volna Noémi mögé beállni, de úgy gondolom, helyesen döntöttem, mivel Anikót ezzel veszélybe sodortam volna, és ez nem lett volna egyenes dolog, én nem vagyok ilyen önző. A kiesésem egy minimális kudarc volt, de mégsem bánok semmit.

Nem mondana nemet az ajánlatokra

Almakompot: - Megérte vállalkozni a műsorra? Milyen volt visszatérni a régi életedbe?

- Teljes mértékben megérte, óriási élmény volt. Visszatérni a munkámhoz éles váltás volt, mivel síoktatással is foglalkozom, és a mexikói hőség után furcsa volt a hó és a mínuszok.

Vattacukor02: - Mik a terveid most, hogy már ismert lettél? Milyen karrierre vágysz?

- Visszatérek a munkámhoz, a saját vállalkozásomhoz, de emellett persze nem utasítanám vissza az ismertségből adódó lehetőségeket sem, például akár modellfelkérésekre is igent mondanék, vagy valamilyen extrém sporttal kapcsolatos műsorban szívesen kipróbálnám magam.

Fenyo.luca: - Nekem feltűnt, hogy mindig az Éden családról fantáziáltál. Szerinted tényleg lehetséges lett volna, hogy egy nagy családként működjetek?

- Nem, ez nem az én ötletem volt, nem is szerettem ezt a kifejezést. Én azt szerettem volna, ha egy erős ötöst kialakítunk, és azt próbáljuk megtartani az újonnan beköltözőkkel szemben, mivel könnyebb azokkal együttműködni, akiket már ismerek.

Cukorfalat_90: - Szerinted kitől kell leginkább tartaniuk a bent maradottaknak?

- Szerintem mindenkitől lehet tartani, de Edina még tartogathat meglepetéseket, illetve van rá esély, hogy Anikó is bosszút áll, és egy alkalmas pillanatban lecseréli Tamást valaki másra. De például Nikit szerintem csak a rivalizálás miatt tartották a lányok veszélyesnek.

Lovejoy222: - Talán hülyén hangzik a kérdés, de szerinted miért estél ki?

- Úgy gondolom, elsődlegesen azért, mert túl erős voltam, Anikóval kezdettől erős párost alkottunk. Célravezetőbb lett volna középen elhelyezkedni, mint Máté.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük