"Túl naiv voltam" Az Éden Hotel kiesője őszintén vallott csalódásáról
Az Éden Hotel 2 múlt heti kiesői, Éden Betti és Éden Bogi válaszoltak a fórumon feltett kérdésekre.

Az Éden Hotelből múlt héten két bájos hölgy is távozott. Először az új beköltöző, Bogi búcsúzott, mivel nem sikerült teljesítenie titkos küldetését, a párválasztón pedig Betti játéka ért véget, akit saját párja ejtett ki.

Éden Betti
Éden Bogi

Szokás szerint a fórumon lehetett kérdezni a lányokat, válaszaikat pedig ezúttal is egy cikk formájában tesszük közzé.

Bogi válaszai

Feco89: - Miért haragudtál Anikóra, hiszen világosan elmondta a titkát, vagy nem?

- A haragom Anikó felé alaptalan volt, csak sajnos külső körülmények miatt nagyon fáradtan kerültem be a műsorba, és egyszerűen összekevertem a két információt, mert nem voltam ott fejben. Számomra is nemrég derült ki, hogy én tévedtem, persze, azóta megbeszéltük Anikóval a történteket.

Szemiramisz: - Komolyan megbíztál Anikóban, és őszintének tartod őt, vagy ez csak taktika volt a részedről?

- Igen, megbíztam Anikóban, és úgy gondolom, hogy felém teljesen őszinte is volt. Ez nem direkt taktika volt a részemről, de nem lehet azt mondani, hogy nem éltem a lehetőséggel, hogy ismertem őt. Valahol sajnálom is, hogy ismertem, mert ha nem, akkor teljesen másképp alakul minden, de szerintem mindennek megvan az oka, és ennek így kellett lennie.

Rolcsi: - Ne haragudj a kérdésért, de nem értelek, miért nem törekedtél rá, hogy kicsit csinosabb légy? Egy ilyen játékban rivalizálni kell.

- Igen, egy ilyen játékban ezt kellett volna tenni, de én úgy szeretem magam, ahogy vagyok, nem teszek fel maszkot az arcomra, nem akarok elhitetni mást, mint ami vagyok, és emellett lusta is lennék órákig szépítgetni magam. Ráadásul egy fiú sem tetszett, úgyhogy még annyira sem érdekelt, hogy mit gondolnak.

Betti válaszai:

Mrs. Mortensen: - Miért nyomultál így Márkra, nem gondolod, hogy megaláztad magad?

- Az elején taktika volt, aztán tényleg úgy éreztem, hogy elindulhat valami. Nem gondolom, hogy megaláztam magam, én ember tudtam maradni, ellentétben másokkal.

Eszter.Tatar: - Szerinted mennyire adott rólad a műsor valós képet, tényleg ilyen vagy?

- Bent direkt és tudatosan voltam olyan, amilyen. Próbáltam a háttérben lenni, és nem feltűnősködni.

Miss_dior: - Így utólag már biztos sok dolgot máshogy látsz. Van valami, amit megbántál, vagy amit máshogy alakítottál volna? Egyáltalán, újra jelentkeznél a műsorba?

- Igen, sok mindent máshogy látok. Jobban ki kellett volna nyitnom a szemem, túl naiv voltam, például Márktól se gondoltam volna, hogy ilyet megcsinál a hátam mögött. De ettől függetlenül újra jelentkeznék.

Vattacukor02: - Mivel foglalkozol a civil életben?

- Ügyintéző vagyok egy cégnél.
 

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük