Újra leégette magát! Éden Anikó majd' elsüllyedt szégyenében
Nem hittük, hogy az eddigieket még lehet fokozni. Anikónak sikerült, de ebbe ő is belepirult.

Az Éden Hotel 2 tegnapi adásában nagy volt a jövés-menés: Krisztián és Dávid elhagyta a mexikói álomlakot, de a versenyzők újabb meglepetésvendégeket köszönthettek Noémi és Pít személyében.

Azonban az este nem csupán az örömködésről szólt: túlestek az utolsó Pandora ceremónián is, ami a szokottnál is feszültebben zajlott.

Kereszttűzben

Újabb meglepetés volt a társaságnak, hogy ezúttal nem szokványosan folyt a szertartás: a három régi játékos, Ádám, Alíz és Kristóf intézték hozzájuk kíméletlen kérdéseiket.

A kereszttűzben leginkább Levente és Edina állt, ugyanis az első széria szereplőinek az volt a leplezetlen szándéka, hogy felnyissák a szemüket párjaikkal kapcsolatban.

Levente végre kiállt magáért, és meglepően őszintén és egyenesen felelt a legkényesebb kérdésekre is, ami persze Anikónak nem volt ínyére.

Az este során tanúi lehettünk az Éden történetének legcikibb pillanatainak is, ugyanis rákérdeztek az ominózus, előző napi esetre is, hogy vajon Levente miért utasította vissza Anikót.

A föld alá süllyedt volna

Ezen a többiek jót mulattak, de a lány borzasztóan zavarba jött, amit hiába próbált leplezni. Mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy csak úgy tesz, mint aki nem érti, miről van szó, és ezzel csak még tovább rontotta a helyzetet.

Szíve szerint valószínűleg a föld alá süllyedt volna szégyenében, nagyon úgy tűnt, hogy édenes pályafutásának legkínosabb pillanatait élte át.

Ezen kívül is sok kellemetlen percet hordozott rá nézve az utolsó Pandóra, hiszen Leventének végre feltették azokat a kérdéseket, amelyek a legtöbb tévénézőből is már rég kikívánkoztak.

A befejezés azonban derűsre sikeredett, ugyanis Roland végre megtudta, mi is az a Rozsomák.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük