Kínos felvételek! Éden Anikó a ma esti adásban ismét lejáratja magát
Éden Anikó nem először viselkedik botrányosan, de a többiek is hozták már kellemetlen helyzetbe magukat.

Az Éden Hotel 2 a végéhez közeledik, így az elmúlt hetek során számos alkalom kínálkozott arra, hogy a nézők a legkülönfélébb szituációkban figyeljék meg a játékosokat.

Már korábban is sok kínos pillanat szemtanúi lehettünk. Gondoljunk csak Máté csúnya italozásaira, a kaktusznyalásra, vagy éppen arra az ominózus esetre, amikor egyensúlyát elvesztve lebukfencezett a növények ágyásába.

Anikó csábít

A legkínosabb pillanatokat mégis Anikónak köszönhetjük, aki már számtalanszor bizonyította, milyen ember.

Leventével volt már néhány csúnya veszekedésük, amikor nem válogatta meg a szavait, és a jámbor fiút mindennek elhordta.

A mai adásban újra sziporkázik: este féktelen mulatozásba kezd és a ruháitól megválva csobban a medencében a többiekkel.

Később még tüzesebb hangulatba jön és megpróbálja Levente fejét elcsavarni, aki nem igazán kapható a dologra.

Ezen bepöccen, és durva stílusban osztani kezdni a fiút, aki jobbnak látja inkább faképnél hagyni.

Noémi és Edina

Noémi és Edina nem sokkal korábban egy másik bulin egy forró csókkal keltett feltűnést, amivel ugyanakkor leginkább a lányok, elsősorban Anikó, rosszallását váltották ki.

Andi leginkább Pít idegeire ment, amikor előadta különféle magánszámait, amelyeket a nála jóval érettebb párja nem annyira díjazott.

Ilyen volt az is, amikor a medence partján szórakoztatta a többieket egy közismert dal sajátos előadásával, annak ellenére, hogy a legnagyobb jóindulattal sem mondhatjuk, hogy tud énekelni.

Hogy vajon az utolsó hét többi adása is tartogat-e még további arcpirító felvételeket, hamarosan kiderül, de annyi biztos, hogy a hétfői műsor nem egy kínos pillanatot ígér.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.
Ezt is szeretjük