Hajszálon múlt az élete! Skorpió marta meg az Éden Hotel 2 játékosát
Éden Tamás ugyan elnyerte a védettséget, azonban a skorpiótól ez sem óvhatta meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éden Hotel 2 fordulatokkal teli alakulásába nemcsak az emberi érzelmek és a taktika, hanem olykor a természet is beleszól. Erre a legjobb bizonyíték, hogy a szerdai adásban az egyik játékos élete csak a szerencsén múlott, ugyanis egy óvatlan pillanatban megcsípte egy skorpió.

A drámai esemény naplemente után következett be: Tamás éppen a teraszon levegőzött, amikor egyik kezét megmarta a skorpió, az eset után természetesen orvosi ellátásra szorult, ezért kórházba szállították.

"Nem kaptam levegőt"

Késő este azonban már szerencsére visszatérhetett a hotelbe, és saját maga számolt be szörnyű élményéről. Amint elmondta, mintegy fél óráig volt kritikus állapotban, mivel megdagadt a torka, és a levegővételért küszködött.

- Majdnem meghaltam, de megmaradok. 20 perc úgy telt, hogy nem kaptam levegőt. Kaptam három ellenszérumot meg négy infúziót - árulta el.

Később azt is elmondta, hogy az volt a legnagyobb baj, hogy egy tévhit miatt kiszívta a sebet, pedig ezt nem lett volna szabad, mivel hiába köpte ki, a méreg így is ráment a torkára, ami miatt majdnem megfulladt.

- Azt a fél órát, amikor a levegővételért küzdöttem, a legrosszabb ellenségemnek se kívánom. Az egyetlen gondolatom az volt, hogy túléljem - mondta a 26 éves zenész.

Máté kiosztotta Edinát

Nagy szerencséje volt, így végül nem torkollott tragédiába a játék, de a borzalmas tapasztalat legalább arra jó volt, hogy az ijedtségben kiderült, ki az, aki tényleg mellette áll.

Az este hátralevő részét Tamás pihenéssel, míg a többiek italozással töltötték, ami Máté és Edina számára nem hozott sok jót. Noémi egy apróság miatt összekapott Mátéval, majd kiborult, és félrevonult zokogni.

Lefekvéskor pedig Máté azt vágta Edina fejéhez, hogy a lány túlértékeli magát. Ráadásul Edina véletlenül Ádámnak szólította őt, amin végképp eldurrant az agya, és felszólította, hogy szerezzen magának új párt másnapra. Mindezek után arra lehet számítani, hogy a csütörtöki párválasztó ceremónia újabb meglepetéseket tartogathat, játékosoknak és nézőknek egyaránt.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük