"Halálosan szerelmes voltam Márkba!" Éden Kíra őszintén beszélt érzéseiről
Éden Kíra és Éden Dávid válaszolt a fórumon feltett kérdésekre.

Az Éden Hotel 2 múlt heti kiesője Kíra és Dávid voltak, akiket szokás szerint a fórumon lehetett kérdezni.

A nézők nem kímélték a játékosokat, akiknek kényes kérdésekkel is szembe kellett nézniük. A két távozó válaszait ezúttal is egy cikk formájában tesszük közzé.

Éden Kíra válaszai:

Ubul01: - Bejött neked Márk mint pasi?

- Igen, bejön. Sőt, amikor 12 éves voltam, halálosan szerelmes voltam Márkba! Ez szerencsére a műsorból nem derült ki, de ezért is volt rögtön az a kérdésem, amikor Patrikot megláttam, hogy ugye, Márk nincs itt?. Annak idején kosarat kaptam tőle.

Ubul01: - Kivel tudtad volna elképzelni a játékot?

- Rolanddal semmiképp, akkor inkább eljöttem. Valójában számomra Peti tökéletes volt, ő volt az ideális partner a játékban.

Annikah: - Nem volt rossz visszanézni, hogy így kijátszott Márk?

- Nem is igazán nézem vissza, de nem okozna semmilyen meglepetést. Tudtam jól, hogy mi folyik, csak már fáradt voltam hozzá, hogy tegyek ellene. Már feladtam az utolsó héten, szerettem volna hazajönni, nagyon hiányozott már egy őszinte beszélgetés. Márkra pedig nem haragszom, valójában ezzel vívta ki a tiszteletemet, megértem őt.

Sophianae: - Így utólag nem bánod, hogy kiejtetted Krisztiánt?

- Nem bánom, mivel én akartam lenni az irányító szerepben, és tudom, hogy ő mindenbe beleszólt volna, mindent meg akart volna szabni nekem. Az már a sors fintora, hogy Márk azért ejtett ki engem, amiért én Krisztiánt.

Nyuszi089: - Melyik csaj irritált téged a legjobban?

- Egyértelműen Noémi, ő nagyon taszított, nem is bírok egy légtérben lenni vele. Edinát kedveltem, csak nem értettem egyet azzal, ahogyan Mátéhoz viszonyult a játékban. A fiúk közül Levente az, aki nagyon irritált, mivel ekkora papucs.

Mrs. Mortensen: - Most hogyan tovább? Vannak felkéréseid?

- Visszamentem vendéglátózni, egy diszkóban dolgozom, de azt sem bánnám, ha lennének felkéréseim. A médiában pedig a kamera mögött, a háttérstábban szívesebben dolgoznék.

Éden Dávid válaszai:

Feco89: - Dávidtól szeretném kérdezni, hogy minek kereste a bajt?

- Egyrészt robbantani akartam, mert a Máté-Edina párost éreztem a legnagyobb ellenfélnek, Mátét pedig még azért is szerettem volna kitenni, mert úgy láttam, csúnyán kihasználja Edinát, és visszaél az érzéseivel, amit undorító, férfiatlan viselkedésnek tartok. Bár lehet, hogy itt célravezető, de nekem ez nem fér bele az értékrendembe, se a játéban, se kint.

Saxon_Omega: - Ha visszaforgathatnád az idő kerekét, mit változtatnál meg az édenes játékkal kapcsolatban?

- Ami tévedésnek, vagy, ha úgy tetszik, hibának könyvelhető el a részemről, az az, hogy hittem az adott szóban, a kézfogásban, a kimondott szó súlyában, és hogy önmagamból indultam ki, miszerint amit én nem tennék mással, azt velem szemben sem teszik meg: lásd Noémi magatartása.

Saci61: - Miért nem ismerted be, hogy megpróbáltad hátba támadni Mátét?

- A düh és a felfokozott indulatok miatt nem tudtam higgadtan nyilatkozni, ahogy mondtam a párválasztón, sokkolt Noémi döntése. Illetve azért nyilatkoztam így, hogy azt érezze Noémi, hogy nem én kavartam, és hogy magára fog maradni, azaz rosszul döntött.

Kövesd az Éden Hotel 2 izgalmas adásait a VIASAT3 műsorán, hétfőtől csütörtökig, 21.20-as kezdettel. További érdekességeket találhatsz az Éden Hotel 2 weboldalán.

Fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük