Emlékszel rá? A Família Kft. Hajnalkája 59 évesen is remek formában van
Dzsupin Ibolya a sorozat óta a színpadon bizonyítja tehetségét, most is épp egy premierre készül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dzsupin Ibolya nevéhez talán nem sokan tudnak arcot párosítani, ám ha a Família Kft. Hajnalkáját említjük, mindenkinek beugrik a butácska, ám annál bájosabb Kövérné cserfes karaktere.

Próba közben a színházban

A színésznő nyolc éven át keltette életre a népszerű figurát, aki különc családjával sok vidám percet csempészett a Szép família és a tévénézők életébe.

Színpadi szerepek

A sorozat megszűnésével azonban csak a képernyőnek intett búcsút, a színpadon az elmúlt években is folyamatosan aktív. A székesfehérvári színházszerető közönség láthatta a Diótörő királynőjeként vagy a Nyolc nő című darabban Augostine szerepében.

Egyébként az 59 éves színésznő ma is kitűnő formában van, erről bárki meggyőződhet, ha ellátogat a Kálvária téren új otthonára lelt Ruttkai Éva Színházba.

A május 21-én bemutatásra kerülő Özvegyek klánja című darabban mások mellett egykori sorozatbéli kolléganője, Esztergályos Cecília, valamint Ábel Anita és Bálint Antónia is színpadra lép.

Felnőtt fia van

Az előadás a premier napján 80. születésnapját ünneplő Géczi Dorottya jutalomjátéka, akivel Dzsupin Ibolya még a Vidám Színpadon játszott együtt, ezért is vállalta örömmel Szalai Zsolt színházigazgató felkérését.

A darab sajtótájékoztatóján magánéletéről a színésznő nagyon kedvesen fogadta a Femina megkeresését, nem csupán szakmai dolgokról, de a privát életéről is meglepő közvetlenséggel beszélt.

- A magánéletemben szinte megismétlődött, amit a képernyőn láthattak a nézők: van egy magas férjem, aki nagyon szeret rajtam uralkodni, én ezt persze hagyom is, de csak annyira, hogy azért az én akaratom győzzön - tette hozzá nevetve.

Azt is megtudhattuk, hogy van egy 25 éves fia, aki pénzügyi területen dolgozik - anyaként féltette a színpadi világtól a gyakran bizonytalan egzisztencia miatt.

Fotó: Facebook/Ruttkai Éva Színház, Youtube

Ezt is szeretjük