Dukai Regina kislánya már több mint 4 kilós: Olivia ringatása felér egy edzéssel
Dukai Regina az edzőterembe még nem tért vissza, de a babája ringatása is felér egy edzéssel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dukai Regina aktívan tartja a kapcsolatot közösségi oldalán a követőivel, ám a magánéletét óvja, ritkán beszél róla, vagy oszt meg privát tartalmakat.

2020 áprilisában írt először arról, hogy régóta van párja, de nem fog posztolni róla, mert egyrészt nem ismert ember, és nem is akar az lenni, másrészt tanult múltbéli hibáiból, a magánéletét megtartja magának.

Dukai Regina gyereke 

2021. december 5-én is csak az eljegyzési gyűrűjét mutatta meg, nem akarta tovább rejtegetni, de a titokzatos férfit, akivel ekkor lassan három éve egy párt alkottak, nem kívánta megmutatni. A várandósságáról sem akart nyilatkozni, mindössze tavaly augusztus végén kiposztolt egy babapocakos fotót.

dukai-regina
Fotó: Profimedia

November 6-án egy esküvői csokorról tett ki képet az Instagramra, amihez annyit írt: „Virágom, világom.”  A kommentelők szerint menyasszonyi csokornak nézett ki, így azt valószínűsítették, hogy titokban férjhez ment. December 2-án hófehér ruhás képeket is posztolt, amin egy férfival látható, ám annak arcát ezúttal sem mutatta meg. December 2-án egy Insta-képpel tudatta követőivel, hogy megszületett a kislánya, Olivia, de a babának a fotón csak a lábacskái és az egyik keze látszódott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dukai Regina képet továbbra sem mutatott a gyermekéről, de friss posztjában annyit elárult, hogy a babának köszönhetően sokkal több időt tölt a friss levegőn, mint korábban. Már most érzi, hogy a nagy séták felérnek egy kocogással, és nagyon jót tesznek a testének. 

Másokat is arra biztat, hogy mozogjanak: ehhez nem kell feltétlenül az edzőterembe menni, számítanak a nagy séták, a bevásárlószatyrok cipelése a lépcsőn vagy egy kisbaba emelgetése is. 

„Én például néha úgy érzem, hogy szuper edzésen vagyok, amikor a már több, mint 4 kilós babánkat ringatom tempósabban vagy amikor fogmosás közben vádli gyakorlatokat végzek. Aztán szép lassan visszaállok majd a jógára és az edzőtermi edzésekre" - írja a posztban. 

Dukai Regina otthona

Ritka alkalom volt, amikor Dukai Regina beengedte a kamerákat a lakásába. A Pimasz úr Ottalszik stábjának mutatta meg álmai otthonát.

Ezt is szeretjük