Megmutatta 1 éves kislányát a TV2 sztárja! A 10 legcukibb magyar sztárbaba
Fotók
Dózsa Zoltán színész mellett más sztárok is megmutatták babájukat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dózsa Zoltán, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának Halász Istvánja tavaly június közepén lett apa. Kislánya, Emília három kilóval és 50 centivel született. Az első nyár az egyéves poronttyal nagyon simán telt, ellátogattak például Ausztriába és Siklósra is. Feleségével, Dórával egy kiskertet is kialakítottak a kislánynak, ott kap helyet a hintája és a csúszdája is, a már totyogó csöppség hamarosan játszani tud majd benne.

- Imádom ezt az új helyzetet, hogy igazi kisgyermekes család lettünk. Ha tudom, akkor este én fürdetem és altatom a kicsit. Emili egy kis tündér, aki ha akar, a fejem tetején is ugrálhat - mesélte a büszke édesapa.

Nem a sorozatsztár az egyetlen, aki megmutatta nemrég született csemetéjét! Nézd meg összeállításunkban a legcukibb magyar sztárbabákat!

Csiszár Jenő ritkán látott ikerfiai

Az M1 Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjének férfi csapatkapitánya ritkán mutatja meg a nagy nyilvánosság előtt a 2007. augusztus 10-én világra jött Dániel Miklóst és Márton Jenőt. A közmédia napján azonban láthatták a hatéves fiúkat a Millenárisra kilátogatók.

Ezt is szeretjük