"Teljes szívemből szeretem" Dopeman meglepően őszintén vallott érzéseiről
Dopeman kislányáról, Fanniról mesélt a Tabu TV riporterének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pityinger László, azaz Dopeman körül jönnek-mennek a nők, a szókimondó rapper egyelőre képtelen huzamosabb ideig kibírni egy kapcsolatban - vagy pontosabban, a hölgyek adják fel egy idő után abbéli vágyukat, hogy megváltoztassák a fenegyereket.

Egy bájos szőkeség azonban képes másodpercek alatt az ujjai köré csavarni a 37 éves zenészt: ő pedig nem más, mint Dopeman kislánya, Fanni, aki 2007-es születése óta édesapja szeme fénye.

A lánya az első

Ezért aztán nem csoda, hogy gyakran látni különféle rendezvényeken a gyerkőc társaságában, akár egy önfeledt strandolásról, akár egy szabadtéri buliról van szó.

Persze apuci szeme fénye egyszer felnő majd, és akkor már közel sem biztos, hogy a papájával szeretne elmenni bulizni.

Mert bizony, ha olyan szép tinédzserré fejlődik, mint amilyen édes most kislányként, akkor alig tíz év múlva már megjelennek a kis udvarlók is a közelében.

Hogy van-e már terve erre az időszakra, egyebek közt erről is kérdezte a Tabu TV riportere a szabad szájú sztárt, aki őszintén elmondta véleményét a témában.

Sokban hasonlítanak

Állítása szerint még nem gondolkodott azon, hogy puskával vagy sörrel várja-e a lánya iránt érdeklődőket, mert szerinte egyelőre bőven elég a jelenre koncentrálni - azaz arra, hogy a lehető legjobbat adja magából.

- Szeretem Fannit tiszta szívemből, száz százalékig, és abban bízom, hogy ez ad neki egy olyan táptalajt, ami által majd később jó döntéseket fog hozni - árulta el a híresség.

Azt is hozzáfűzte, bármekkora is lesz a lánya, mindig számíthat majd rá, ha pedig apaként úgy érzi, csemetéje esetleg letérni szándékozik a jó útról, akkor azt is meg fogják beszélni. Most mindenesetre még nem fenyegeti ez a veszély, a kis négyéves ugyanis állatorvosnak készül.

Dopeman szerint egyébként sok mindenben hasonlítanak Fannival, bár szerencsére leginkább a jó tulajdonságait örökölte a picur.

- Nagyon sok mindent látok benne magamból, ráadásul főleg azokat a komponenseket, ami esetleg az embereknek szimpatikus, úgyhogy nem aggódom miatta - tett pontot a téma végére Pityinger László.

Ezt is szeretjük