Titokban megszületett Dombóvári István második gyermeke: tündéri fotóval jelentette be

Dombóvári István és felesége 2021 januárjában lettek először szülök, most megszületett a második gyerekük.

dombóvári-istván-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt jelentett be Dombóvári István az Instagram-oldalán, megszületett második gyermeke. 

A humorista teljesen titokban tartotta felesége várandósságát, így sokan meglepődtek a bejegyzésen, amelyben elárulta, kétszeres fiús apukává vált.

Megszületett Dombóvári István gyereke 

Mindezt tüneményes fotóval tudatta: újszülött gyermeke kezét fényképezte le, a picit egyik oldalról ő, másik oldalról felesége fogta: "Mostantól még eggyel többen vagyunk! Isten hozott következő kisfiam!" - olvasható a bejegyzésben.

Dombóvári István felesége is posztolt a család legkisebb tagjáról, Insta-sztori formájában azt mutatta meg, ahogy férje a kezében tartotta a csöppséget. 

Profiljának leírását is megváltoztatta, innen az is kiderült, a házaspár milyen keresztnevet választott kisfiuknak. Immár az olvasható Lilla névjegyében, hogy István és Lajos anyukája.

A 45 éves stand-upos 2020 nyarán vette feleségül kedvesét, nagyobbik gyermekük a házasságuk első évében született. Igyekeznek a nyilvánosság kizárásával élni az életüket, így az esküvőre és mindkét gyermekük világra jöttére a legnagyobb titoktartás közepette került sor.

Olvasd el, hogy Kovács Áron fiatalabb párja várandós!

Kovács Áron újra apa lesz: a májusban 50. születésnapját ünneplő műsorvezető-énekesnek a kicsi lesz a harmadik gyermeke. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/Showder Klub

Ezt is szeretjük