Eddig nem beszélt róla! Orvosi műhiba áldozata lett a magyar színész
Dolhai Attila elárulta Joshi Bharat műsorában, hogy hogyan keletkeztek a hegek az arcán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddig állítólag még senki sem merte megkérdezni Dolhai Attilától, hogy mitől vannak az arcán a hegek, ám a közelmúltban Joshi Bharat szóba hozta a dolgot.

A 34 éves musicalénekes ugyanis a FEM3 csatornán futó Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsor vendége volt, ahol először beszélt arról, hogy mikor és hol szerezte a sebhelyeket.

Orvosi műhiba áldozata lett

- Az az igazság, hogy nehéz erre válaszolni. Nagyon sok olyan fiatal van, akik nem tudnak az arcukon, bőrükön megjelenő változásokkal mit kezdeni, és nagyon nem mindegy, hogy kire bízzák magukat - kezdte vallomását.

A háromgyerekes sztárapuka elárulta, hogy egy rosszul sikerült orvosi beavatkozás miatt csúfult el az arca még 19-20 éves korában, amikor úgy döntött, hogy megpróbál megszabadulni pubertáskori pattanásainak nyomaitól.

- Én nem nevezném meg azt a doktor urat, aki csupa jóindulatból, természetesen nem feltételezek róla semmi rosszat, azt mondta, hogy tud rajtam segíteni - idézte fel emlékeit.

"Nagyon durva sebek keletkeztek"

Elmondása szerint az orvos egy olyan savas bázisú, hámlasztó kezeléssel biztatta, amitől öt nap után teljesen felfrissül majd a bőre, de nem egészen így történt.

- Utána hónapokig úgy néztem ki, mintha vasalót nyomtak volna az arcomhoz, mert egyszerűen behegesedett, és nagyon durva sebek keletkeztek rajta - mondta.

Hozzátette, hogy így visszatekintve egyáltalán nem örül ennek a döntésnek, mivel nagyon felelőtlen volt, az orvoshoz pedig vissza sem ment, mert elveszítette benne minden bizalmát.

- Olyan dühöt éreztem magamban, nagyon mérges voltam rá. Egyrészt a munkából is kiszakadtam, másrészt meg azt gondoltam, hogy ennek sosem lesz vége - tette hozzá Dolhai Attila.

Ezt is szeretjük