Dolhai Attila majdnem porig égette a családi házat - Kis híján tragédia lett a gyerekcsínyből
Dolhai Attila olyan sztorit mesélt el a műsorban, amitől mindenkinek tátva maradt a szája.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan gyermekkori csínytevések, amelyek egy életen át velünk maradnak. Ezeket a sztorikat örömmel idézzük fel egy-egy baráti összejövetelen, hogy ismerőseinknek okozzunk pár vicces percet. Azonban előfordul olyan is, hogy csak utólag nevetünk azon, milyen helyzetbe keveredtünk anno.

Dolhai Attila ma már mosolyog a történteken, azonban annak idején halálra rémült, amikor majdnem porig égette családi házukat. A Nyugi! Köztünk marad című műsorban idézte fel, mi történt vele kisfiúként, mikor a szülei egyedül hagyták otthon.

Dolhai Attila gyerekkori sztorija

- A tesómék csináltak egy fáklyát, és amikor játszottam, megtaláltam és meggyújtottam. Csak az volt a baj, hogy megégettem a kezem, és ezért egyből eldobtam a szomszéd szénakazalba, ami azonnal lángra kapott - mesélte a Life TV vendégeként.

Rögtön tudta, hogy a tüzet, el kell oltani, úgyhogy villámgyorsan megpróbálta eltaposni a lángokat. Látszólag orvosolta a problémát, ám pár pillanat múlva, mire a kert végébe ért, már a szomszédjuk jött vele szembe, azt kiabálva: "Ég a ház!"

A kár olyan nagy volt, hogy nem volt mit tenni, ki kellett hívni a tűzoltókat. A riadt kis gézengúz úgy tett, mintha mit sem tudna arról, mi okozta a bajt. Amikor hazaértek a szülei, tagadta, hogy bármi köze lenne a tűzesethez.

Végül a tűzoltóság parancsnoka buktatta le egy csellel. Leültette a háztartás tagjait egy asztalhoz, és megkérte őket, tegyék ki a kezüket. A kisfiún kívül mindenkié koromtól feketéllett. Ez árulta el, hogy ő a bűnös, hiszen eltüntette magáról a bizonyítékot.

Sztárok gyerekkori fotói

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük