Dobó Kata megejtően bájos kislány volt 5 évesen
Fotón a bizonyíték
Dobó Kata ennek ellenére 16 éves koráig csúnya és jelentéktelen lánynak érezte magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Katát a kilencvenes évek második felében ismerte meg az ország, miután Kern András és Koltai Róbert felfedezték, és szerepet ajánlottak neki az 1997-es A miniszter félrelép című romantikus vígjátékban.

A 36 éves színésznő korábban már szerepelt az Éretlenek című sorozatban, az igazi áttörést mégis ez a film hozta meg számára, de tegyük azért hozzá: a sikerhez nagyban hozzájárult az, hogy szexi fehérneműben is megmutatta magát.

Nem volt elégedett önmagával

A vörös hajú bombázó különleges szépségét és ellenállhatatlan vonzerejét ismerve nehéz elhinni, hogy 16 éves koráig csúnya és jelentéktelen lánynak érezte magát - hiszen gyerekkori fotói sem erről árulkodnak.

Dobó Kata ugyanis kislányként és tinédzserkorában is egy elbűvölő szépség volt, harminc fölött pedig egyszerűen gyönyörűbb, mint valaha. Ő azonban a mai napig nem vetkőzött le a Playboyban, pedig előkelő helyen szerepel a magazin kívánságlistáján.

Nem vetkőzik

Andrew G. Vajna producer egykori felesége nem titkolta el, hogy a vetkőzés miatt könnyedén hitelét veszthetné, hiszen hosszú évek óta dolgozik önkéntesként a Magyar Hospice Alapítványnak, véleménye szerint pedig ez a két dolog teljesen kizárja egymást.

Ami színészi karrierjét illeti: miután kétszer halasztott, végül csak egy évet végzett el a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd Amerikába utazott, ahol nemcsak a színészmesterséget sajátította el, de sikerült néhány nagyköltségvetésű moziban is szerepet kapnia.

A nézők mégis az olyan hazai sikerfilmek bombázójaként őrizték meg emlékezetükben, mint az Ámbár tanár úr, a Csak szex és más semmi vagy a Szabadság, szerelem. Idén került a mozikba legújabb, Halálkeringő című mozija, amit 13 év után megint Kern Andrással forgatott.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük