A 48 éves Dobó Kata hupikék fürdőruhában pózolt: karcsú, mint egy modell
Dobó Katáról ritkán láthatunk fürdőruhás fotót az Instagramon. A friss, medencés képen fantasztikusan fest.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata fürdőruhás fotót csak nagyon ritkán mutat magáról. A színésznő rendkívül ügyel rá, hogy magánéletét megóvja a nyilvánosságtól, így azt is jól meggondolja, miket rak ki a közösségi oldalaira. 

Általában inkább a különböző munkáiról posztol, de néha-néha azért tőle is láthatunk merészebb képeket. Most azt mutatta meg, milyen remekül áll rajta a hupikék fürdőruha.

Dobó Kata fürdőruhában

A friss kép mindent magába foglal, amit a 48 éves sztár szeret: a nyárért, a vízért és a kék színért rajong. Viccesen meg is jegyezte, augusztusig ne keressék máshol, a medence parton fog hűsölni.

Nem csak Dobó Kata kedvenc dolgairól árulkodik a bejegyzés, az is egyértelmű, milyen bomba formában van. Karcsú alakját az odafigyelésnek és a sok mozgásnak köszönheti. Akik követik az oldalát, pontosan tudhatják, aktív életet él: előfordult már, hogy az edzőteremből rakott ki egy-egy felvételt, de jógázás közben is láthattuk már. Továbbá 2021-ben igent mondott a Dancing with the Stars második évadára, az éjjel-nappal tartó próbákat is könnyedén vette, hála az állóképességének.

Sarka Kata fürdőruhában

Sarka Kata a tengerentúlra utazott feltöltődni, ahonnan képeket is posztolt. A fotók Floridában készültek, a helyszín a híres Miami Beach. Az egyiken pálmafák között koktélozik, a másikon egy jacht végében pózol a barátnőjével: mindegyik felvételen egy tűzpiros fürdőruhát visel. 

Ezt is szeretjük