Dévényi Tibi bácsi leszólta fiatal kolléganőjét! Nem kímélte a mai műsorban
Dévényi Tibor a FEM3 Caféban tett lekicsinylő megjegyzéseket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dévényi Tibi bácsi, az ismert műsorvezető és lemezlovas lekicsinylő megjegyzéseket tett a mai FEM3 Caféban fiatal kolléganőjére.

A 68 éves médiaszemélyiség a DJ-ként dolgozó, külföldi munkákkal is büszkélkedő Kustánczi Liával keveredett vitába. 

Dévényi Tibi bácsi leszólta fiatal kolléganőjét

- Megmondom őszintén, ezzel az egész DJ-mozgalommal kapcsolatban szkeptikus vagyok. Magyarországon mi találtuk ki, a Cintula, a B. Tóth meg én, mi voltunk az első három lemezlovas. Akkor egyedül megtöltöttünk egy stadiont, ez olyan népszerű volt - magyarázta Dévényi Tibor. 

Véleménye szerint David Guetta sem DJ, mert a disk jockey az '50-es évek találmánya, akinek az volt a feladata, hogy beszéljen is, mutasson be egy lemezt, hogy azt vegyék. Szerinte David Guetta egy nagyon jó zenei szerkesztő, aki nagyon jól össze tudja hozni a most divatos zenéket.

A műsor másik vendége, Kustánczi Lia azt mondta, ő is beszél a közönséghez, de nagyon ritkán mondja be, hogy milyen számot fognak hallgatni. Itthon fontosnak tartja, hogy kommunikáljon a közönséggel - külföldön már kevésbé.

Dévényi Tibi bácsi hangsúlyozta, az ő idejében fontos volt, hogy valaki egyéniség legyen, sőt, ma is az, ezért is van heti két fellépése.

- Kétszáz ember vidáman érzi magát, amikor ő DJ-zik, úgyhogy azt mondom, ne misztifikáljuk ezt a külföldi fellépést - mondta kissé lekicsinylően. 

- Azért nemcsak kétszáz embernek szoktunk külföldön zenélni, hanem akár több ezernek is - védte meg magát Kustánczi Lia.

- Jó, ezzel lehet most vitatkozni, én is fölléptem a nyáron húszezer ember előtt. Ott voltam az EFOTT-on, a Balaton Soundon, Lillácskám, nehogy azt hidd... Tudjuk, ha meghívnak egy fesztiválra, ott sokan vannak, ha meghívnak egy klubba, két-háromszázan vannak - döfött oda még egyszer Tibi bácsi.

Fotó: FEM3/FEM3Café

Ezt is szeretjük